Πολεμικό Ναυτικό: Δεν πίστευαν στο ΓΕΝ πόσο μπροστά είναι από τους Τούρκους στα υποβρύχια

Πολεμικό Ναυτικό: Τα… μάτια τους έτριβαν οι επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, βλέποντας τα συγκεντρωτικά στοιχεία από τις ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις των ελληνικών δυνάμεων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ένα… πλατύ χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα χείλη των Ελλήνων επικεφαλής όταν μελετώντας το τρόπο αντιδρασης των ελληνικών πληρωμάτων είδαν την ετοιμότητα και την διαφορά κλάσης σε σχέση με τους Τούρκους.

Χαρακτηριστικό της επιτυχούς αντίδρασης των ελληνικών

πληρωμάτων είναι πως καθ’ όλη την διάρκεια της κρίσης οι Τούρκοι δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα πέντε στελθ ελληνικά υποβρύχια, για τα οποία κάνουν συνεχώς έρευνες.

Όσες φορές οι Τούρκοι προσπάθησαν να περάσουν υποβρύχιο στα ελληνικά χωρικά ύδατα «έφαγαν ξύλο» από τις ελληνικές δυνάμεις.

Μάλιστα σε μία περίπτωση οι Τούρκοι νόμιζαν πως οι Έλληνες είχαν βυθίσει το υποβρύχιο τους, αφού για 48 ώρες ο Τούρκος κυβερνήτης δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Οι Έλληνες σε ένα περιστατικό που διαδόθηκε ιδιαίτερα και εκτός Ελλάδας, έβαλαν τραγούδια σε τουρκικό υποβρύχιο που νόμιζε ότι δέχεται επίθεση με βόμβες, ενώ στην ουσία βομβαρδίζονταν από τα ελληνικά σόναρ.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Avrasya Shipping: Η πρώτη τουρκική εταιρεία που επιβλήθηκαν κυρώσεις

Πολεμικό Ναυτικό: Το απίθανο λάθος των Τούρκων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Ελλάδα: Εντυπωσιακό βίντεο από την εκπαίδευση Ελλήνων και Αμερικανών κομάντο

Το άρθρο Πολεμικό Ναυτικό: Δεν πίστευαν στο ΓΕΝ πόσο μπροστά είναι από τους Τούρκους στα υποβρύχια εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα