Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφαγε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα;

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφαγε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Άλλωστε, στα απλά και «θνητά» είναι πάντα τα καλύτερα! 

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως λόγω μεγάλων οικονομικών δυσκολιών έφαγε…σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα.

Ειδικότερα, η Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Περάσατε οικονομικές δυσκολίες

στα πρώτα χρόνια του γάμου σας;

Ναι, ήμασταν πολύ φτωχοί. Φαντάσου ότι φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Κάποια στιγμή όταν έμεινα έγκυος στη Χριστίνα, επειδή εγώ ήμουν πολύ οικονόμα -οι δυο μας κάναμε ότι μπορούσαμε, εγώ παρέδιδα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών, ο Ανδρέας πήγαινε και έψελνε σε γάμους και κηδείες για να βγάλουμε χρήματα- μαζέψαμε ένα ποσό και πήραμε ένα δυαράκι στην Καλλιθέα.

Όμως βάλαμε γραμμάτια και κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα. Τότε, λοιπόν, σκέφτηκα επειδή είχα σπουδάσει και ζωγραφική, αντί για κέντημα σε νυφικά, να τα ζωγραφίζω.

Θυμάμαι πήγα σε ένα μαγαζί νυφικών στην Περικλέους και έφτιαξα το πρώτο νυφικό που ήταν διακοσμημένο με μια ζωγραφισμένη αμυγδαλιά. Και ξέρεις πώς βρήκα το σχέδιο; Πήγα και αγόρασα μια γνωστή μάρκα σοκολάτας που το περιτύλιγμά της έχει μια αμυγδαλιά και ζωγράφισα το πρώτο μου νυφικό, το οποίο έγινε ανάρπαστο. Στη συνέχεια έκανα ασορτί μπομπονιέρες και λαμπάδες κι έγινε μόδα.

Έπαιρνα το μήνα 3.000 δραχμές από το Εθνικό Θέατρο και έφτασα να βγάζω 50.000 δραχμές από τη ζωγραφική. Πολλά λεφτά για εκείνη την εποχή. Ξεχρεώσαμε το σπίτι, το πουλήσαμε και πήραμε πιο μεγάλο.

Διαβάστε ακόμη: 

Αυγενάκης για Ιακωβίδη: Πλήρης αποποίηση ευθυνών – Ευθύνη των ομοσπονδιών η προετοιμασία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

ΠΑΟΚ: Μήνυμα Σαββίδη στην ομάδα – «Θα κερδίζουμε ή θα… πεθαίνουμε – Όλοι δίπλα στον Λουτσέσκου»

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα