Πέτσας: «Κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών σχολείων» (vid)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση κλίνει προς το άνοιγμα των Δημοτικών σχολείων την 1η Ιουνίου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας εξήγησε: «Αυτή την τη κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών». Ωστόσο, διευκρίνισε πως τη Δευτέρα 25/5 θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός τι θα γίνει με τα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές εξετάσεις: Πώς θα διεξαχθούν – Μάσκες, ανεμιστήρες και κυλικεία

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε ήδη γνωστοποιήσει ότι από τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα Κέντρα Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ) στο πλαίσιο στήριξης των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Τη Δευτέρα (25/5) θα γίνουν οι ανακοινώσεις και για τους παιδικούς, βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και τις κατασκηνώσεις, κρατικές και ιδιωτικές.

«Πάντα ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών, οι οποίοι λαμβάνουν υπόψη την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Τα σημάδια που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή είναι θετικά. Περιμένουμε να δούμε την εισήγησή τους και θα αποφασίσει ο πρωθυπουργός. Έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι προς το καλό των μαθητών να ακολουθούν την κανονικότητα», ανέφερε ο κ. Πέτσας σχετικά με το ενδεχόμενο άνοιγμα των Δημοτικών.

Το άρθρο Πέτσας: «Κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών σχολείων» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα