Πετρούνιας- Μιλλούση: Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση επισημοποίησαν τον έρωτα τους και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν στη ζωή το πρώτο τους μωράκι.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν πριν από μια εβδομάδα κάτω από τη… μύτη όλων, καθώς η ίδια η γυμνάστρια με τρεις φωτογραφίες στο Instagram το αποκάλυψε.

Στις φωτογραφίες λοιπόν που ανέβασε η πανέμορφη μέλλουσα μανούλα, εκείνη και ο Πετρούνιας είναι ντυμένοι στα λευκά και φαίνεται να διασκεδάζουν μαζί με φίλους και καλεσμένους

τους.

Η ίδια μάλιστα έγραψε ως λεζάντα: «Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου. Δεν είναι και άσχημα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο γάμος έχει γίνει εδώ και μέρες χωρίς κανείς να το πάρει είδηση.

View this post on Instagram

Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου δεν είναι και άσχημα #mrandmrs #myman @eleftherios_petrounias

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on Jul 12, 2019 at 9:55am PDT

Το νιόπαντρο ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες, πάλι μέσα από το Instagram, είχε ανακοινώσει με ένα πολύ γλυκό μήνυμα τον ερχομό του πρώτο τους παιδιού.

View this post on Instagram

…Μετρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας …Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται γι αυτό θα το φωνάξω δυνατά!!! #ευτυχισμενη #unbelieveble #blessed #pregnant #fathersoon @eleftherios_petrounias

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on Jun 16, 2019 at 6:57am PDT

Μάλιστα η Βασιλική Μιλλούση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθημερινά ανεβάζει κατάλληλες ασκήσεις για εγκυούλες.

View this post on Instagram

Εγκυούλες μου σας έχω το πρώτο πρόγραμμα γυμναστικής…Είναι φυσικά μετά το πρώτο τρίμηνο και αυτό ανάλογα πως νιώθετε!Είναι καλό να γυμναζομαστε στην εγκυμοσύνη,όμως θέλει προσοχή και σεβασμό στην κοιλίτσα μας! Δεν θα σας δώσω επαναλήψεις ούτε σετ αυτό το ρυθμίζετε μόνες σας με το πώς νοιώθετε,θέλω απλά να γυμναστειτε χωρίς να κουραστειτε!! #pregnant #pregnancyworkout #millousi #fitlife #totalbodyworkout

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on Jun 22, 2019 at 4:39am PDT

The post Πετρούνιας- Μιλλούση: Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα