Περιστέρι: Επαγγελματικά συμβόλαια σε Ευσταθιάδη, Μανιά και Τόλα

16:52 2/8/2021 - Πηγή: Sportime

Το Περιστέρι έδωσε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σε τρεις 18χρονους από το Εφηβικό, οι οποίοι πρόκειται να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα και θα ακολουθήσουν κανονικά την προετοιμασία.

Ο Τζουλιάνο Τόλα, ο Γιάννης Ευσταθιάδης και ο Ηλίας Μανιάς πήραν… προαγωγή για την αντρική ομάδα από το εφηβικό και θα βρίσκονται στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλο για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ

Περιστέρι ανακοινώνει ότι οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της ομάδας Τζουλιάνο Τόλα (18χρ., 2,11), Γιάννης Ευσταθιάδης (18χρ., 1,97) και Ηλίας Μανιάς (18χρ., 1,83) θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι τρεις παίκτες, που πήραν το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με το Εφηβικό του Περιστερίου, θα ενταχθούν στην ανδρική ομάδα και θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Ακόμη, στην προετοιμασία του Περιστερίου για τη νέα χρονιά θα συμμετάσχουν και οι Έφηβοι (γεννηθέντες το 2004) Νίκος Φίλιππας, Βαγγέλης Ζούγρης, Γιάννης Φύτρος και Σωτήρης Σταυρακόπουλος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peristeri B.C. (@peristeribc)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιωνικός: Ανακοινώθηκε ο Κούρο Σεγκούρα

Μαντώ Καψάλη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα