ΠΑΣ Γιάννινα: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Πίσπας

02:32 4/8/2020 - Πηγή: Sportime
Ένας από τους παίκτες που είχαμε ενημερώσει πως θα ανέβουν στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να δοκιμαστούν είναι ο Σωτήρης Πίσπας. Ωστόσο, ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού δεν θα κάνει πολλές προπονήσεις στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, καθώς στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

Τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και είναι αναγκασμένος να ταξιδέψει στην Αθήνα

προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τον στηρίξει σε αυτή του την ατυχία και μένει να φανεί εάν θα του προσφέρει και συμβόλαιο. Υπάρχει, πάντως, η άποψη πως θα μπορούσαν οι Ηπειρώτες να του δώσουν μία ευκαιρία.

Όσο για τον άτυχο 22χρονο, σε μία ανύποπτη στιγμή έκανε κοντρόλ στα πλάγια και όπως δέχτηκε ένα μαρκάρισμα, έπεσε κάτω. Στην προσπάθειά του να στηριχτεί γύρισε το ένα του χέρι και εκεί ακούστηκε και το «κρακ». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί κάταγμα σε ωλένη και κερκίδα. Εάν επιβεβαιωθούν, θα μείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός.

Από εκεί και πέρα, ο Πίσπας δεν είναι το μόνο νέο πρόσωπο αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις στο Καρπενήσι. Γίνεται, μάλιστα, προσπάθεια ώστε σύντομα να υπάρξουν και 2-3 προσθήκες. Επαφές με παίκτες και μάνατζερ πραγματοποιούνται καθημερινά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με πολύ δουλειά και έντονο συναίσθημα το @hallofbrands ετοιμάζει τις εμφανίσεις του ΠΑΣ για τη σεζόν 2020-21. Η αθλητική εταιρία KAPPA επιλέχθηκε για φέτος και σύντομα θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια. #pas #pasgianina #pasgianninafc #hallofbrands #LEGACY #HISTORY #kappa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc) στις 1 Αύγ, 2020 στις 3:55 πμ PDT

Το άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Πίσπας εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα