ΠΑΣ Γιάννινα: Ρυθμιστής για τις μεταγραφές ο Κριζμάν

Κάθε άλλο παρά δραστήριος αναμένεται να είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Επιλογές, άλλωστε, υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις θέσεις.

Οι Ηπειρώτες έχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Super League 2 και ίσως το καλύτερο ρόστερ. Σε αυτές μπορεί να προσθέσει κανείς και τους τραυματίες που θα επιστρέψουν.

Με το νέο έτος ο Νικολιάς θα είναι διαθέσιμος (ενδεχομένως και λίγο νωρίτερα). Ο Ελευθεριάδης ανεβάζει στροφές και θα υπολογίζεται και εκείνος, ενώ

αργότερα θα μπει και ο Σεργκελασβίλι.

Με όλους αυτούς ο ΠΑΣ Γιάννινα ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο. Ουσιαστικά δεν θα του λείπει κάτι, εάν ανεβάσει στροφές και ο Πίτου Γκαρσία. Ας μην ξεχνάμε και ότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για κάτι παραπάνω. Το μπάτζετ είναι στα όριά του και τα έσοδα από την κατηγορία ελάχιστα.

Ρυθμιστής, λοιπόν, τον Ιανουάριο θα είναι ο Σάντι Κριζμάν. Ο Κροάτης από το καλοκαίρι δεν έκρυβε πως δεν θέλει να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ωστόσο, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν τον άφηνε να φύγει. Τελευταία έχει ανέβει αισθητά χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει αλλάξει και ο τρόπος σκέψης του. Εάν του δινόταν η ευκαιρία και συμφωνούσε και το κλαμπ, ο Κριζμάν θα ήθελε να πάει στη Super League 1.

Το συμβόλαιό του είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία και σε περίπτωση που αποχωρούσε, η ανάσα θα ήταν σημαντική για τους Ηπειρώτες. Αυτό είναι κάτι που το επεξεργάζονται. Υπάρχει, βέβαια, χρόνος έως τον Ιανουάριο για να αποφασίσουν και οι δύο πλευρές. Σε περίπτωση που αποχωρήσει, πάντως, θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΣ Γιάννινα: Ρυθμιστής για τις μεταγραφές ο Κριζμάν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα