ΠΑΣ Γιάννινα: Έχεις λόγους να αισιοδοξείς

Πρώτο δείγμα θετικό… Αυτό μπορείς να πεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την εμφάνισή του στο «Κλ. Βικελίδης». Υπήρξαν και αρνητικά, αλλά συνολικά το πρόσημο είναι θετικό. Αυτό που είδε ο κάθε οπαδός της ομάδας, μάλλον τον κάνει να αισιοδοξεί.

Αρχικά είναι ξεκάθαρο πως αυτός ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τη σφραγίδα του προπονητή του. Εκείνος δούλεψε την ομάδα από πέρυσι, βελτίωσε και στήριξε κάποια παιδιά, εκείνος έκανε και τις μεταγραφές. Επιλογές του είναι όλοι και θα κριθεί για το πώς θα πάνε οι νεοφερμένοι.

Κόντρα στον προβληματικό αυτό το χρονικό διάστημα

Άρη έπαιξαν κυρίως οι παλιοί. Ο Κάργας τραυματίας, ο Εραμούσπε δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%, ενώ αυτό ισχύει και για τον Ντομίνγκεθ. Από τον Σάλιακα ξέρουμε τι να περιμένουμε και τον Πίρσμαν θα τον δούμε και στην πορεία. Ο Φετφατζίδης, πάντως, τον εξέθεσε ουκ ολίγες φορές. Σε αυτά προσθέστε και το γεγονός πως ο Κάστρο προερχόταν από τραυματισμό και δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Τα ξεπέρασαν, όμως, όλα αυτά οι Ηπειρώτες, όπως και την αποχή των τόσων μηνών. Μπήκαν φορτσάτοι, είχαν ρέντα και ενδεχομένως καλύτερο παίκτη τον Κουέστα και κάπως έτσι έγινε το 0-2. Για περίπου ένα ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλός τηρουμένων των αναλογιών.

Αυτά ήταν τα θετικά. Τα αρνητικά ήταν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα μπήκε απροετοίμαστη για την πίεση που θα δεχτεί. Ίσως μπορούσε να το διαχειριστεί καλύτερα ο Αργύρης Γιαννίκης και οι παίκτες του. Όπως και αν έχει, όμως, κόντρα σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο και σε μία δύσκολη έδρα ο βαθμός μπήκε στο σακούλι και στο φινάλε αυτό μετράει.

Τα υπόλοιπα θα τα τα δούμε στην πορεία. Προσωπικά δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα. Εκτιμώ πως για πολλούς λόγους την πρώτη ολοκληρωμένη άποψη για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα την έχουμε τον Νοέμβριο. Έως τότε ας σχολιάζουμε καλύτερα το τι βλέπουμε κάθε αγωνιστική χωρίς γενικότητες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

2-2 το τελικό score απέναντι στον Άρη για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. #pas #pasgiannina #pasgianninafc #arispas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc) στις 27 Σεπ, 2020 στις 7:55 πμ PDT



Το άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα: Έχεις λόγους να αισιοδοξείς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα