ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Ντουρουντό

00:03 3/7/2020 - Πηγή: Sportime
Ήταν αναμενόμενο και σας είχαμε προϊδεάσει και προ ημερών. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα άλλαζε το τεχνικό του επιτελείο. Με τον Αργύρη Γιαννίκη είχε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά όχι και με όλους τους συνεργάτες του. Ωστόσο, στις συζητήσεις που είχαν γίνει προ καιρού είχε ξεκαθαριστεί πως άπαντες θα παραμείνουν.

Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Ντουρουντό. Ο τελευταίος ανανέωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε πως η συνεργασία τους συνεχίζεται για έναν ακόμη χρόνο.

Αναλυτικά:

«H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ανανέωσε την συνεργασία της, με τον Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Ιωάννη Ντουρουντό.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα του Π.Α.Σ., τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ. Γιαννίκη, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και στη προσεχή σεζόν. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό μέσα από το δικό μου ρόλο για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας.» δήλωσε στο pasgiannina.gr.

Ο Ιωάννης Ντουρουντός είναι Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στο Ποδόσφαιρο (U.E.F.A. A) & Εργοφυσιολόγος και συνεργάζεται με τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τη σεζόν 2019-20».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τέλος πρωταθλήματος Super League 2 μετά από απόφαση του Δ.Σ., επικύρωση βαθμολογίας με 1ο τον Π.Α.Σ. και επιστροφή στην κανονικότητα. #pas #pasgiannina #pasgianninafc #the_team

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc) στις 23 Ιούν, 2020 στις 12:30 πμ PDT

Το άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Ντουρουντό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα