Παπαδόπουλος: «Με περηφάνια, με μαχητικότητα να μπούμε στην εξάδα»

01:48 4/3/2021 - Πηγή: Sportime
Ο Νίκος Παπαδόπουλος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο των Χανίων και στάθηκε κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Τα Χανιά πήραν το πρώτο τους εκτός έδρας τρίποντο και ο Νίκος Παπαδόπουλος γεύτηκε τη χαρά της παρθενικής του νίκης στον πάγκο της ομάδας με το 1-0 στη Δράμα επί της Δόξας.

Ο πολύπειρος κόουτς στάθηκε κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας που θα πρέπει να τονωθεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας

στη Super League 2.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής των Χανίων

«Το καθοριστικό σημείο είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, πολύ σημαντικό. Ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες, εκτός από μια στατική φάση. Θεωρώ ότι το ματς θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα.

Να έχουμε σκοράρει και άλλα γκολ στις ευκαιρίες που κάναμε και να μην έχει η ομάδα μέχρι το τέλος τόσο άγχος.

Άγχος υπάρχει γιατί δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα, αυτό που ξέρουν τα παιδιά είναι ότι θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια σε όλο το δεύτερο γύρο, για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία γιατί αυτό που τους είπα (σ.σ. παίκτες) και με εκφράζει και εμένα.

Στο τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, ένα πράγμα που έχουμε πάνω απ’ όλα είναι η υπερηφάνεια και αυτό θα καταθέτουμε στο γήπεδο.

Δηλαδή θα μαχόμαστε και θα βγαίνουμε από το γήπεδο υπερήφανοι που θα έχουμε προσπαθήσει και θα έχουμε δώσει τα πάντα».

Για τις διαφορές σε σχέση με τον αγώνα που είχε πάει στη Δράμα ως αντίπαλος με την Παναχαϊκή

«Εκείνο δεν ήταν καλό ματς, ήταν πολύ αργό παιχνίδι. δεν είχε πολλές φάσεις.

Αυτό νομίζω ότι ήταν καλύτερο ματς, είχε περισσότερη ποιότητα και σίγουρα από την πλευρά μας βγάλαμε πολύ ωραία στοιχεία. Κυρίως στην κατοχή αλλά και στις ευκαιρίες και στο ένας εναντίον ενός.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να δούμε είναι να βάζουμε και άλλα γκολ, αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε και να τελειώνουμε τα ματς πιο γρήγορα όταν έχουμε την δυνατότητα».

Για το αν τον προβληματίζεται που τα Χανιά δεν κατάφεραν παρά τις ευκαιρίες, να έχουν τελειώσει νωρίτερα το ματς

«Είμαι σχεδόν έξι μέρες στην ομάδα, είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου. Μόλις έχει τελειώσει το παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως είναι να βοηθήσουμε την ομάδα, τους παίκτες ψυχολογικά. Θεωρώ ότι η νίκη αυτή θα το κάνει και η δουλειά μας είναι να βοηθάμε τους παίκτες να σκοράρουν πολλά γκολ και να τελειώνουμε τα παιχνίδια».

Για το αν είναι ρεαλιστικός ο στόχος της εξάδας για τα Χανιά

«Είναι ρεαλιστικός γιατί το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο. Έχουμε δει ότι όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν βαθμούς, όπως το έκανε και η δική μας ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε όπως είπα είναι με περηφάνια, με μαχητικότητα κάθε ματς να μπορούμε να προσπαθούμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας, να μπούμε στην εξάδα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο.

Θα καταθέσουμε την ψυχή μας για να το καταφέρουμε».

Το άρθρο Παπαδόπουλος: «Με περηφάνια, με μαχητικότητα να μπούμε στην εξάδα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα