ΠΑΟΚ: Θα ενεργοποιήσει την 18χρονη «βόμβα»; (vids)

12:59 9/4/2020 - Πηγή: Sportime

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι αυτές που ξεχωρίζουν εντός συνόρων. Ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει καταφέρει κάποιος ποδοσφαιριστής να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του δικέφαλου. Υπάρχει όμως ένα παιδί-θαύμα στις τάξεις της ομάδας που πλέον ενηλικιώθηκε και ήρθε η στιγμή που στην Τούμπα πρέπει να πάρουν αποφάσεις!

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κ19 του ΠΑΟΚ.

Η προοπτική εξέλιξης

του νεαρού στράικερ είναι αυτή που δίνει χαμόγελα στον δικέφαλο αλλά φέρνει και πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ομάδας καθώς θα πρέπει σε λίγους μήνες, να αποφασίσουν για το μέλλον του και τι θα είναι καλύτερο για το ταλέντο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ με ταλέντα! Έχει τα…κότσια για αυτό;

Φέτος σε 22 ματς είχε 19 γκολ και 8 ασίστ όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος των υποδομών της Ελλάδας.

Ο Τζόλης είναι ένας βραχύσωμος επιθετικός με μεγάλο προσόν την ταχύτητά του και την εξαιρετική αίσθηση του γκολ.

Η καριέρα του στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε σε ηλικία 10 ετών, όταν το 2012 μετακόμισε από τη Δόξα Πενταλόφου στους «ασπρόμαυρους».

Ο μικρός που γεννήθηκε στις 30/1/2002
στη Θεσσαλονίκη, έκανε το «μπαμ» το 2015 όταν η Κ13 του δικέφαλου έλαβε μέρος στο τουρνουά «Λέναρντ Γιόχανσον» στη Σουηδία και εκείνος πέτυχε 11 γκολ σε πέντε παιχνίδια.

Τότε, «κέντρισε» το ενδιαφέρον των σκάουτερ της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι σημείωσαν στο μπλοκάκι τους το όνομα του νεαρού άσου.

Στη συνέχεια, ο Τζόλης για μία διετία άλλαξε ποδοσφαιρική «στέγη», μετακομίζοντας στη Γερμανία και την Ρόζενχοφ εκεί όπου βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο και επέστρεψε πιο έτοιμος από ποτέ για να κάνει τη διαφορά στους Θεσσαλονικείς.

Ηγέτης και πρώτος σκόρερ και στην Κ17 του «δικεφάλου» έφτασε μέχρι τον τελικό της Super League, βρίσκοντας δίχτυα 29(!) φορές σε 35 αναμετρήσεις.

Θεωρείται σίγουρο πως ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα πάρει μέρος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Τώρα όμως θα έρθει η απόφαση του Πορτογάλου προπονητή για το αν θα για τον εντάξει στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας ή αν θα δοθεί δανεικός για να πάρει εμπειρίες.

Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν και από την παρουσία του στην προετοιμασία αλλά κυρίως από τους επιθετικούς που θα έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ από το αν παραχωρηθεί κάποιος εκ των Σβιντέρσκι και Άκπομ ή έστω αν θα υπάρξει σχέδιο για να πάρει ματς ως τρίτος επιθετικός.

Βέβαια ακόμη και δανεικός να παραχωρήθει ο Τζιόλης, ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι σίγουρος ότι θα βρεθεί μία ομάδα, στο να βοηθήσει στην ανάπτυξη του,μία έρευνα η οποία επίσης θα έχει τις δυσκολίες της.



The post ΠΑΟΚ: Θα ενεργοποιήσει την 18χρονη «βόμβα»; (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα