ΠΑΟΚ: Σε Βόλο και ΟΑΚΑ είχε ηγέτη (vids)

11:43 1/5/2019 - Πηγή: Sportime

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το back to back στις κατακτήσεις κυπέλλων τα δύο τελευταία χρόνια στους τελικούς κόντρα στην ΑΕΚ σε Πανθεσσαλικό και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Σε αυτές τις δύο μεγάλες αναμετρήσεις ο Δικέφαλος είχε πρωταγωνιστές. Από έναν καταλυτικό παράγοντα, που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του και έφερε το τρόπαιο στον Λευκό Πύργο.

Το Sportime αναλύει πώς οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

και Αντελίνο Βιεϊρίνια οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε δύο τίτλους, οι οποίοι ουσιαστικά άλλαξαν τη ροή της ιστορίας για τους Θεσσαλονικείς.

6 Μαΐου 2017, Πανθεσσαλικό Στάδιο

Στη σκιά των πρωτοφανών επεισοδίων στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κλήθηκαν να διεκδικήσουν το τρόπαιο σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς μετά από 14 χρόνια ήθελε να φέρει το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη και έδειξε από την αρχή πως το θέλει πολύ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν εκείνος, που άνοιξε το σκορ στον τελικό και αποδείχθηκε κομβικός για τους «ασπρόμαυρους». Μετά από ατομική προσπάθεια του Τζάλμα Κάμπος ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός πλάσαρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα μετά από κόντρα κατέληξε στα δίχτυα του Μπάρκα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο έμπειρος άσος ήταν απειλητικός για την άμυνα της Ένωσης περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ καθώς έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Στο τέλος της αναμέτρησης ο άσος των Θεσσαλονικέων παρέλαβε το βραβείο του MVP και ολοκλήρωσε τη βραδιά με δύο τρόπαια…

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του προπέρσινου τελικού στο παρακάτω βίντεο:

12 Μαΐου 2018, ΟΑΚΑ

Στο περσινό τελικό οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον αρχηγό τους… Οπως σε κάθε αναμέτρηση, που τον χρειάστηκαν, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν εκεί και όταν ο ΠΑΟΚ έδειχνε να είχε εξαντλήσει τους τρόπους να πλησιάσει την εστία της ΑΕΚ, εκείνος έδωσε τη λύση.

Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ έξω από την περιοχή και με ένα εξαιρετικό χτύπημα έλυσε το γόρδιο δεσμό και ήταν αυτός, που ουσιαστικά έκρινε το ματς.

Μετά τη λήξη του αγώνα δεν θα μπορούσε άλλος να αναδειχθεί πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα, με τον έμπειρο άσο να «υπογράφει» την κατάκτηση του τροπαίου για την ομάδα του.

Δείτε τα στιγμιότυπα του περσινού τελικού:

Φέτος, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στη σύνθεσή του όμως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα είναι εκεί.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει για τρίτη σερί σεζόν τον παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά και θα του χαρίσει τον τίτλο για τρίτη σερί σεζόν και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

The post ΠΑΟΚ: Σε Βόλο και ΟΑΚΑ είχε ηγέτη (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα