ΠΑΟΚ: Με κομβικές απουσίες και το «βάρος» της 4ης θέσης στο Γεντί Κουλέ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (17:15, NovaSports2) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, όπως ήταν αυτή, που πραγματοποίησε απέναντι στον Ολυμπιακό,

ο ΠΑΟΚ πέρα από τις κομβικές απουσίες έχουν να διαχειριστούν και την υποχώρησή τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία καλούνται να βγάλουν αντίδραση σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία καθώς πλέον βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας αφού ΑΕΚ και Άρης τους έχουν προσπεράσει.

Η νίκη στο Ηράκλειο είναι επιβεβλημένη για τον Δικέφαλο, ωστόσο μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι δεδομένων των απουσιών και των ελλείψεων στην αποστολή, που ταξίδεψε στην Κρήτη.

Σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά φυσικά και τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νόριτς.

Εκτός πλάνων βρίσκονται και οι Εσίτι, Τσόλακ και Μπίσεσβαρ.

Ετσι, ο προπονητής των Θεσσαλονικέων συμπεριέλαβε στην αποστολή τους πιτσιρικάδες, Γιώργο Κούτσια και Γιάννη Κωνσταντέλια ενώ «παρών» φώναξε και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Επομένως, οι επιλογές του προπονητικού τιμ είναι αισθητά περιορισμένες και θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του υπό αντίξοες συνθήκες.

Μαζί με τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, είναι η παράδοση καθώς ιδιαίτερα πέρσι σε έξι συνολικά αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και κύπελλο πανηγύρισαν πέντε νίκες ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο, το τελευταίο για τα πλέι οφ.

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Με κομβικές απουσίες και το «βάρος» της 4ης θέσης στο Γεντί Κουλέ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα