ΠΑΟΚ: Ιδού η Ρόδος κύριε Ρέμπε

Είναι ο εκλεκτός της φαμίλιας Σαββίδη και του ΠΑΟΚ! Το profile έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή που τον πρότεινε το γερμανικό γραφείο.

Ο Ολαφ Ρέμπε έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για να διαδεχθεί τον Μάριο Μπράνκο στην καρέκλα του τεχνικού διευθυντή. Η συμφωνία, βάσει πληροφόρησης, θα ΄χει διετή διάρκεια με το μηνιάτικο του να ανέρχεται πάνω κάτω στις 25.000 ευρώ!

Ο κύριος που έγινε ο άνθρωπος των αποφάσεων στην Βόλφσμπουργκ για 1,5 χρόνο ξόδεψε 112 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, αλλάζοντας τρεις προπονητές

στο ίδιο διάστημα! Μία ομάδα που μέσα στο 2017 ξόδεψε 140 εκατ. ευρώ σε μισθούς παικτών, αποτελώντας μία από τις 20 πιο δαπανηρές εκείνη τη σεζόν στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», στα 20 του «έκοψε» την μπάλα λόγω χιαστών. Σπούδασε management και δημόσιες σχέσεις. Άνθρωποι που ΄χουν καθίσει μαζί του να δουν μέχρι και ματς κάνουν λόγο για έναν ανοιχτόμυαλο, έξυπνο και διορατικό άνθρωπο που δεν έχει ποδοσφαιρικό μάτι και δεν έχει μάθει να διαπραγματεύεται υπό καθεστώς σφιχτών μπάτζετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίσιτς: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός για να χάσει μια διαφορά 14 βαθμών»

Τόσο στις πιένες της Βέρντερ, όσο και μετέπειτα στις Βόλφσμπουργκ και Χάντερσφιλντ (σ.σ.: έφυγε νύχτα μετά από 6 μήνες αποτυχημένων επιλογών στο κάστινγκ) αντίστοιχα. Αν του έλεγες ένα επιτυχημένο μοντέλο προπονητή θα σου απαντούσε απροκάλυπτα: Βαλεριέν Ισμαέλ!

Ναι, ο κύριος που πήρε το πρώτο του προπονητικό πτυχίο στην Βόλφσμπουργκ, απολύθηκε μετά από 1,5 μήνα στον Απόλλων Αθηνών και πλέον είναι ο κορυφαίος manager στην Αυστρία με την LASK. Ο Ρέμπε δεν είναι της λεζάντας, των social media και δύσκολα θα σηκώσει τηλέφωνο στην πιάτσα μας.

«Μιλάει» την γλώσσα των παικτών μια και είναι φαν του Playstation, έχει ατζέντα με συνδέσμους σε όλο το Big 5 και ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί πως στο πρόσωπό του έχει βρει έναν αξιόλογο saleman για να ανοίξουν επιτέλους οι πόρτες του εξωτερικού για τους παίκτες του «Δικεφάλου».

Λάτρης της πειθαρχίας, εμφανίζεται συχνά πυκνά με φόρμες στις προπονήσεις και του αρέσει να κάνει searching για ώρες στο κομπιούτερ του χαζεύοντας παίκτες. Ιδού, η Ρόδος, herr Ρέμπε

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Ιδού η Ρόδος κύριε Ρέμπε εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα