ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις με τερματοφύλακα-Φέρνει χαφ!

14:46 8/8/2020 - Πηγή: Sportime
Οι τρεις πρωταρχικοί μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, χαφ κι ενός φορ, με τον Δικέφαλο να διαπραγματεύεται με γκολκίπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο ΠΑΟΚ συζητά με τερματοφύλακα τον οποίο γνωρίζει και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη

και αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται σε λίγες ημέρες, να ανακοινωθεί η μεταγραφή του τερματοφύλακα καθώς ο δικέφαλος έχει ως στόχο την ενίσχυση στη θέση “1”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0: Μία… από τα ίδια

Την ίδια στιγμή, όπως έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Στέφαν Σβαμπ θέλει να φέρει άλλον έναν χαφ στην Τούμπα, έναν αμυντικογενή μέσο, που θα παίζει στη θέση «6» και προορίζεται για βασικός.

Επίσης όλα δείχνουν ότι ο Τσούμπα Άκπομ αργά ή γρήγορα θα πωληθεί και έτσι ο Δικέφαλος μιλάει με επιθετικούς. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει ούτως ή άλλως παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, πιο δημιουργικό και με μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Οι Θεσσαλονικείς κοιτούν κυρίως ελεύθερους στράικερ ή παίκτες που μπορούν να έρθουν στην Τούμπα με μορφή δανεισμού.

Να σημειώσουμε, ότι ο Όλαφ Ρέμπε δουλεύει μεθοδικά και την περίπτωση του εξτρέμ, ωστόσο αυτή η μεταγραφή πιθανότατα θα γίνει μετά τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες αφού ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες σε αυτή τη θέση, τους οποίους θέλει να παραχωρήσει πρώτα.

Άλλωστε, θεωρείται δεδομένο πως για να μπορέσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να προχωρήσει σε μία πιο ακριβή μεταγραφή, όπως αυτή που ψάχνει στα εξτρέμ, θα πρέπει πρώτα να καταφέρει να πουλήσει κάποιους από αυτούς, που βρίσκονται στη λίστα προς αποχώρηση, έχοντας πάντα στο μυαλό το πρόβλημα, που υπάρχει με το FFP.

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις με τερματοφύλακα-Φέρνει χαφ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα