ΠΑΟΚ: Αύριο αναχωρεί για Ουγγαρία

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Φάλκο Σομπατέλι για την δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League

Ο Σχίζας δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή για την Ουγγαρία, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για 7 με 10 ημέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

αναφέρει:

«Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ, καθώς από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα της διοργάνωσης, απέναντι στην Falco Szombathely, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (22/10) στις 19:00.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε από τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη, έχει «κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο». Ο Σταύρος Σχίζας αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για 7-10 ημέρες, ενώ ξεκίνησε ήδη από σήμερα ειδικό πρόγραμμα με θεραπείες.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και αύριο το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena και αμέσως μετά (16:00) θα αναχωρήσει για τη Βιέννη κι από την πρωτεύουσα της Αυστρίας, θα μεταβεί οδικώς στο Szombathely της Ουγγαρίας, όπου θα διεξαχθεί την Τρίτη ο αγώνας με την Falco».

The post ΠΑΟΚ: Αύριο αναχωρεί για Ουγγαρία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα