ΠΑΟΚ: Από τα βεγγαλικά στο νταμπλ!

Τρεις μέρες μετά από τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και ακόμη δεν έχει κοπάσει ο… καπνός από την απίθανη φιέστα που οργάνωσε ο ΠΑΟΚ και έκανε το γύρο του κόσμου.

Ο Δικέφαλος ζει τις πιο λαμπρές μέρες της ιστορίας του και αυτό έγινε ξεκάθαρο όταν έσβησαν τα φώτα στην Τούμπα και το φαντασμαγορικό τελετουργικό άφησε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν 34 ολόκληρα χρόνια αυτές τις στιγμές και τις

έζησαν όπως έπρεπε. Δεν ήταν καθόλου τυχαία πως τα πρόσωπα των περισσότερων ήταν βουρκωμένα κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο και η χαρά που βίωσαν δεν μπορεί να περιγραφεί σε μερικές λέξεις…

Το καλύτερο απ’ όλα για τον κόσμο του Δικεφάλου, όμως, είναι η αισιοδοξία για το μέλλον, του οποίου την επιτυχία εγγυάται η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προεδρία της ΠΑΕ.

Ένα μέλλον που ξεκινά από αύριο και κατ’ επέκταση το βράδυ της 11ης Μαΐου. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει και το κύπελλο. Η ιστορική ευκαιρία που βρίσκεται μπροστά του δεν πρέπει να πάει χαμένη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σχολιάστηκε καθόλου αυτές τις μέρες το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και είναι λογικό από τη στιγμή, που η κούπα του πρωταθλητή παραδόθηκε στα χέρια του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όμως η εμφάνιση του Δικεφάλου απέναντι στους Βοιωτούς ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική για το υπόλοιπο της σεζόν. Οι παίκτες του Λουτσέσκου σε ένα ματς, που υπήρχε εξ αρχής πανηγυρικός χαρακτήρας δεν παρασύρθηκαν ούτε στιγμή και έκαναν ό,τι ακριβώς έπρεπε, έβαλαν τον αντίπαλο στα δίχτυα.

Η σωστή νοοτροπία εντός αγωνιστικού χώρου ήταν εξαιρετικό σημάδι για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθούν από το «μεθύσι» της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Μόνο εύκολα δεν θα είναι τα ματς, που απομένουν δεδομένων των απουσιών της ομάδας με κυριότερη αυτή του Αντελίνο Βιεϊρίνια…

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γράψει ιστορία με το πρώτο νταμπλ από τη μέρα ίδρυσής του και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Όπως και το αήττητο στα Γιάννενα…

The post ΠΑΟΚ: Από τα βεγγαλικά στο νταμπλ! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα