ΠΑΟΚ: 7,5 εκατ. ευρώ και μεταγραφές!

Ο αγώνας της Πέμπτης (29/8) και η ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Σλόβαν είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός της χρονιάς για τους «ασπρόμαυρους».

Οι πρωταθλητές Ελλαδας παίζουν πολύ κρίσιμο αγώνα, καθώς αν καταφέρουν να προκριθούν στους ομίλους του Europa League θα κερδίσουν πολλά και όχι μόνο σε πρεστίζ.

Τα έσοδα για τον «Δικέφαλο» θα είναι πάρα πολλά και έτσι με αυτά θα μπορέσει να πάρει ανάσα με το Financial Fair Play

και να μπορέσει να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση φέρνοντας, δύο ακόμη και τρεις ποδοσφαιριστές, έναν για κάθε γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: PAOK TV: Έτσι αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Άλλωστε, αυτή είναι η επιθυμία του Αμπέλ Φερέιρα και αυτό επισήμανε και στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Οι Θεσσαλονικείς παίζουν σε δύο μέρες στην Τούμπα με το εις βάρος του 1-0 της Μπρατσιλάβας, με στόχο να φέρουν τις εγγυήσεις για ένα καλύτερο μέλλον και αυτές θα έρθουν μαζί με τα εκατομμύρια της UEFA.

ΠΑΟΚ: Τα ποσά του Europa League

Οι νταμπλούχοι, έχουν εξασφαλίσει ήδη 480.000 ευρώ από την συμμετοχή τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον παίζουν για 7,5 εκατομμύρια ευρώ!

Αυτό, διότι το μπόνους συμμετοχής στους ομίλους του Θεσμού που προσφέρει η ΟΥΕΦΑ, είναι 2.920.000 ευρώ, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κερδίσουν και άλλα 1.600.000 ευρώ από την πριμοδότηση μέσω της κατάταξης.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει 23-25 ομάδες από κάτω του στους ομίλους, με βάση τη 10ετή κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και για κάθε ομάδα που αφήνει από κάτω, παίρνει 71.000 ευρώ. Σ΄ αυτά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ θα προστεθούν τα έσοδα από το MarketPool (το μοιράζονται οι ελληνικές ομάδες, που θα μπουν στους ομίλους) και μετά υπάρχουν τα έσοδα από τις αγωνιστικές επιτυχίες.

Το MarketPool εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα πάρει εξ ολοκλήρου ο ΠΑΟΚ αν δεν προκριθεί η ΑΕΚ, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί μετά την εντός έδρας ήττας της στο πρώτο ματς επί της Τράμπζονσπορ.

Μιλάμε, λοιπόν, για χρήματα που μπορεί να ξεπεράσουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ. Από εκεί πέρα για κάθε βαθμό στον όμιλο, ο ΠΑΟΚ θα παίρνει 190.000 ευρώ (570.000 ευρώ η νίκη), ενώ για την πρόκριση στους «32», ο πρώτος του ομίλου παίρνει 1.500.000 ευρώ κι ο δεύτερος 1.000.000 ευρώ.

Η πρόκριση στους «16», που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα, φέρνει άλλο 1.100.000 ευρώ.

Έτσι, λοιπόν, με μια καλή πορεία στο Europa League, ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει εύκολα ακόμη και στα 10.000.000 ευρώ.

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ: 7,5 εκατ. ευρώ και μεταγραφές! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα