ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Απίστευτο – «Αγνοείται» ο Όλσον!

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό, που συμβαίνει με τον Κρίστοφερ Όλσον της Κράσνονταρ λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ (22:00, CosmoteSport1).

Παρότι μιλάμε για τα play off του Champions League, οι άνθρωποι της Κράσνονταρ δεν δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με τον Όλσον, ο οποίος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο πρώτο ματς ανάμεσα

στις δύο ομάδες στη Ρωσία αλλά δεν ταξίδεψε με την αποστολή για Θεσσαλονίκη!

Ένας από τους παίκτες-βαρόμετρα στον άξονα της ομάδας του Μουσάεφ δεν μπήκε στο αεροπλάνο με τους συμπαίκτες του με τον λόγο να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 25χρονος μέσος θα ταξιδέψει σήμερα λίγες ώρες πριν το ματς και θα βρεθεί κατευθείαν στο γήπεδο, και άλλες ότι υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ του παίκτη και της Κράσνονταρ λόγω της επιθυμίας του Σουηδού να μείνει στο πλευρό της συζύγου του, που γέννησε τις προηγούμενες ημέρες.

Όλα είναι ρευστά για τον ποδοσφαιριστή της ρωσικής ομάδας, η οποία ήδη μετρά μετρά μία δεδομένη απώλεια, αυτή του Βάντερσον ενώ και ο Μάρκους Μπεργκ είναι αμφίβολος.



Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες: «Γράψτε ιστορία σας πιστεύω…»

ΠΑΟΚ: Τα κέρδη και οι οικονομικές διαφορές σε Champions και Europa League

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Ατομικό με δεμένο πόδι ο Μπεργκ!

Φερέιρα: «Όποιος αποφάσισε να φέρει τον Ρέμπε στην ομάδα, πέτυχε διάνα»

Το άρθρο ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Απίστευτο – «Αγνοείται» ο Όλσον! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα