ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Ποιο κανάλι θα δείξει το ματς;

Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ (6/8), για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League πλησιάζει.

Ο αγώνας του «Δικέφαλου» του Βορρά είναι βέβαιο πως θα έχει τηλεοπτική κάλυψη με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς να είναι τα φαβορί αυτή τη στιγμή.

Πρώτος μνηστήρας είναι η Cosmote TV, η οποία ετοιμάζει μια εξαιρετική από οικονομική άποψης πρόταση για τον πρώτο

αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα.

Φυσικά πάντα στο πλάνο υπάρχει και η επιλογή του Open TV.  Από τη στιγμή που το συνδρομητικό κανάλι  έχει προσεγγίσει πολύ ζεστά τον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ , δεν αποκλείεται η μετάδοση της ρεβάνς να μεταδοθεί από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Σε ότι έχει να κάνει με την κρατική τηλεόραση μοιάζει δύσκολο ως απίθανο να μπει στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων για την τηλεοπτική μετάδοση.

Αυτό έχει να κάνει και με τη στάση της κυβέρνησης στα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων που βρίσκονται ήδη κάτω από την στέγη της.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τη Nova, που δεν δείχνει να είναι διατεθειμένη να κάνει κάποια κίνηση για να δείξει τελικά εκείνη το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

View this post on Instagram

@afcajax see you soon! 06,07.08 Toumba Stadium 13.08 Johan Cruijff Arena #UCL #draw #OwnTheTop

A post shared by PAOK FC (@paok_fc) on Jul 22, 2019 at 3:29am PDT

ΠΑΟΚ: Έτοιμο το πλάνο του Φερέιρα

Οι φιλικές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ολοκληρώθηκαν για τον ΠΑΟΚ με το ματς απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ με τους Θεσσαλονικείς να είναι εντυπωσιακοί και ολους να χαμογελούν. Πλέον ο Φερέιρα δεν… κρύβεται, έδειξε με το «καλημέρα» τις προθέσεις του για την ενδεκάδα και με ποιους παίκτες, θεωρεί πως μπορεί η ομάδα του να παίξει όπως αυτός το ζητάει και κυρίως να είναι πετυχημένη.

Ολα αυτά με έναν αστερίσκο βέβαια. Διότι ο Φερέιρα είναι ξεκάθαρος για την ενίσχυση.

The post ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Ποιο κανάλι θα δείξει το ματς; appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα