Πανιώνιος: Ενδιαφέρον από Βοϊβοντίνα για Μαξίμοβιτς

Δεδομένα θα χάσει παίκτες ο Πανιώνιος εν όψει της επόμενης σεζόν ακόμη και εάν εκείνη τον βρει στη Super League 1. Ούτως ή άλλως λόγω μη αδειοδότησης δεν θα μπορούσε να τους κρατήσει όλους. Τα συμβόλαια που έληγαν ήταν πολλά και οι ξένοι αποφασισμένοι να αποχωρήσουν. Πιο εύκολα βάζει ένας Έλληνας πλάτη στις συνθήκες που επικρατούν στη Νέα Σμύρνη ούτως
ή άλλως.

Ο Μάτιτς Κότνικ ήδη αποχαιρέτησε και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων. Ο Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες ψάχνεται για αλλού και ο Απόλλων Σμύρνης μοιάζει πλέον ως ο επικρατέστερος προορισμός του, ενώ ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς το πήρε απόφαση και εκείνος. Ο κύκλος του έκλεισε. Δεν μπορεί να τον κρατήσει ο Πανιώνιος εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

Για τον Σέρβο χαφ, μάλιστα, έχει εκφράσει ενδιαφέρον ήδη μία ομάδα από την πατρίδα του. Ο λόγος για τη Βοϊβοντίνα, η οποία του έκανε κρούση και περιμένει.

Ο 32χρονος χαφ ήταν από τους καλούς παίκτες των Νεοσμυρνιωτών, αλλά και άτυχος λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη. Αγωνίστηκε μόνο σε εννιά ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας ένα γκολ, αυτό με την ΑΕΛ. Στα πλέι άουτ έπαιξε και στα έξι ματς έχοντας ένα γκολ (κόντρα στην Ξάνθη) και μία ασίστ, στο διπλό επί της Λαμίας.

Το άρθρο Πανιώνιος: Ενδιαφέρον από Βοϊβοντίνα για Μαξίμοβιτς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα