Πανιώνιος: Αναμονή αναγκαστικά για Κούρντι

Δεν έχουν κυλήσει όλα όπως θα ήθελε ο Πανιώνιος στο μεταγραφικό κομμάτι τελευταία. Τα εμπόδια σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετά.

Πολλές φορές οι προσθήκες επηρεάζουν και τις αποχωρήσεις. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αυτό συμβαίνει με τον Αμίρι Κούρντι.

Το Sportime αποκάλυψε την πρόταση των Αράβων. Το θέμα είναι πως διάδοχός του αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Ο Βασίλης Ρέντζας βγάζει πολύ εύκολα τραυματισμούς, ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι απλά μία λύση

ανάγκης και στην Πλατεία θεωρούν πως χρειάζονται κάτι καλύτερο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, και περιμένουν τον Γιάννη Μασούρα. Δεν είναι, όμως, εύκολο να επιστρέψει ο τελευταίος. Και όσο αυτό καθυστερεί, δεν φεύγει και ο Κούρντι. Υπενθυμίζεται πως μεταξύ άλλων έχει προταθεί και ο Αρντίτ Τόλι, αλλά ο Πανιώνιος θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Μασούρα.

Δεν πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη το να μην αποχωρήσει στο φινάλε ο Κούρντι. «Τα πάντα είναι στον αέρα», τονίζεται μεταξύ άλλων από τους Νεοσμυρνιώτες και αυτό είναι ενδεικτικό του πόσο ρευστή είναι η κατάσταση γενικότερα στα μεταγραφικά. Φαίνεται πως θα περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Πανιώνιος: Αναμονή αναγκαστικά για Κούρντι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα