Πανικός έγινε στο πάρτι που προμόταρει η κόρη του Χαρδαλιά

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναβρεθούμε στα γνωστά και αγαπημένα μας κλαμπ της παραλιακής. Έτσι και η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα προμόταρε το opening ενός μαγαζιού που έγινε πανικός!

Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ, αλλά σιγά σιγά οι πολίτες επιστρέφουν στις παλιές τους συνήθειες. Μια από αυτές είναι και η νυχτερινή

διασκέδαση, που δεν είναι ψέμα σε όλους έχει λείψει.

Ακόμα είναι αρχή και ακόμα δεν έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στη νέα τάξη πραγμάτων. Τις τελευταίες ημέρες η κόρη του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, προμόταρε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το opening πάρτι γνωστού μαγαζιού της παραλιακής, στο ύψος του Αλίμου.

Το opening έγινε το βράδυ της Τετάρτης (10/6) και επικράτησε το αδιαχώρητο, με περισσότερα από 1.000 άτομα να κατακλύζουν τον χώρο!

Πυροτεχνήματα, σαμπάνιες, ημίγυμνες χορεύτριες και μουσική στη διαπασών για τους θαμώνες.

Πάντως είναι παράξενο που η κόρη του… σκληρού υφυπουργού διαφήμιζε ένα πάρτι που ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν το αδιαχώρητο και ο πατέρας της συνέχεια μας κάνει συστάσεις για την αποφυγή του συνωστισμού.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τι συνέβη στο πάρτι που η κόρη του Χαρδαλιά… καλούσε να πάει ο κόσμος:





Μάλιστα στο συγκεκριμένο κλαμπ μπήκε λουκέτο για δύο μήνες και πρόστιμο 20.000 ευρώ! Τελικά δεν έφερε τόσο γούρι η κόρη του υφυπουργού πολιτικής προστασίας…

Το άρθρο Πανικός έγινε στο πάρτι που προμόταρει η κόρη του Χαρδαλιά εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα