Παναθηναϊκός: Υποψήφιος για αντί-Μπόλονι ο Γιάννης Αναστασίου – Το plan B

23:58 6/3/2021 - Πηγή: Sportime
Παναθηναϊκός: Αντιστροφή του κλίματος, απόρροια του αποκλεισμού στο Κύπελλο και των κακών αποτελεσμάτων, με τον Λάζλο Μπόλονι να μετρά μέρες.

Ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και, πλέον, ακόμα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Ούτε ο Μπόλονι.

Όλα δείχνουν ότι ο Ρουμάνος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, η οποία θα μπει με κάκιστη ψυχολογία στα πλέι οφ της Super League 1, ακόμη κι αν νικήσει τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες έχουν πάψει να παίζουν για τον Μπόλονι, ενώ εκείνο το περίφημο πριμ που δεν δόθηκε στην… ώρα του, αποτέλεσε επικοινωνιακό φάουλ.

Με τούτα και με κείνα, ο Γιάννης Αναστασίου θεωρείται φαβορί για να διαδεχθεί τον Ρουμάνο, καθότι γνώστης των αποδυτηρίων της ομάδας.

Φαντάζει τελειωμένη υπόθεση ο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί αν θα γίνει πριν ή μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το plan B θέλει τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, δεδομένου ότι γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από την αποχώρηση Πογιάτος, ήταν εκείνος που κοουτσάρισε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (σ.σ. 2-2).

Έπειτα ήρθε ο Λάζλο Μπόλονι με τη συνέχεια να είναι γνωστή…

Παvαθηναϊκός & Γιάννης Αναστασίου

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολύ γρήγορα εξελίξεις και ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει ότι αποτελεί μέρος τους.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν 2013-14 μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2015.

Την πρώτη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 22 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες στο πρωτάθλημα.

Επίσης, με 7 νίκες και 2 ήττες οδήγησε την ομάδα στον τελευταίο της τίτλο (Κύπελλο Ελλάδας).

Τη δεύτερη σεζόν κατέγραψε 24 νίκες, 7 ισοπαλίες, 8 ήττες στο πρωτάθλημα, 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα στο Κύπελλο, καθώς και 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την τρίτη αγωνιστική περίοδο, έπειτα από 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Ο καλοκαιρινός αποκλεισμός από την Γκαμπάλα, η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 και η ισοπαλία με την ΑΕΚ (0-0) τον έφεραν εκτός ομάδας.

Τον διαδέχθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, επομένως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι εκείνη η διαδοχή ήταν άκρως αποτυχημένη…

Ύστερα από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αναστασίου εργάστηκε σε Ρόντα (σεζόν 2016-17), Κόρτραϊκ (2017-18), Ομόνοια (2018-19) και Ατρόμητο (2019-20).

Τελευταίο του ματς σε πάγκο ήταν το Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 στις 10 Νοεμβρίου 2019.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Υποψήφιος για αντί-Μπόλονι ο Γιάννης Αναστασίου – Το plan B εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα