Παναθηναϊκός: Το Sportime στην υποδοχή του (vid)

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο Παλάου Μπλαουγκράνα για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα που θα αρχίσει στις 22:00 της Παρασκευής (13/12). Οι φίλοι της ομάδας απαίτησαν ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ και το φώναξαν δυνατά.

Ο Παναθηναϊκός

δεν θα είναι μόνος του στην Βαρκελώνη. Αρκετοί φίλοι της ομάδας θα βρίσκονται στο Παλάου Μπλαουγκράνα για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Είτε μόνιμοι κάτοικοι της Βαρκελώνης είτε εκδομείς από την Αθήνα και άλλα μέρη.

Συγκεντρώθηκαν μάλιστα έξω από το γήπεδο της Μπαρτσελόνα και περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού. Μόλις έφτασε το πούλμαν κι άρχισαν οι παίκτες να κατευθύνονται προς το γήπεδο, οι φίλοι του τριφυλλιού φώναξαν δυνατά «Διπλό στην Βαρκελώνη, ΠΑΟ ολέ».

Δείτε εδώ τα συνθήματα των φίλων του Παναθηναϊκού έξω από το Παλάου Μπλαουγκράνα κατά την άφιξη της ομάδας



Με τον τρόπο αυτό ενθάρρυναν τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα και να προσπεράσουν το… υψηλό εμπόδιο της Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι μόνος

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Βαρκελώνη έχοντας ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων νικών στην Euroleague. Για τελευταία φορά ηττήθηκε στην διοργάνωση στις 14 Νοεμβρίου και φιλοδοξεί να κλείσει έναν μήνα αήττητος.

Ο κόσμος με τις εκδηλώσεις του δεν σταμάτησε να εμψυχώνει την ομάδα



Απομένει να δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο από τον φορμαρισμένο και με καλή ψυχολογία, Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχουν ρεκόρ 8-4, ενώ η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο 9-3.

Περισσότεροι από 100 φίλοι της ομάδας αναμένεται να βρίσκονται στο πλευρό της για τον δύσκολο αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Παλάου Μπλαουγκράνα χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες του βρίσκονται στην διάθεση του Ρικ Πιτίνο

Το Sportime βρίσκεται στην Βαρκελώνη και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το ρεπορτάζ και όλα τα τελευταία νέα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός: Το Sportime στην υποδοχή του (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα