Παναθηναϊκός: Συλλυπητήρια για τον Κώστα Μπάτραλη – Το post του Τζιμπρίλ Σισέ

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού πενθεί. Ο αθλητής του τμήματος μπότσια και πάνω απ’ όλα ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας Κώστας Μπάτραλης «έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 36 του.

Ταλαιπωρήθηκε επί σειρά ετών λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος που τον καθήλωσε σε αναπηρική καρέκλα, όμως έπαιρνε δύναμη (και) από την αγαπημένη του ομάδα.

«Στείλε μου τα χαρτιά τι χρειάζεται. Βγάζω δελτίο στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ για να παίξω μπότσια. Είναι το μοναδικό

άθλημα που μπορώ να κάνω και δεν έχουμε ακόμα αθλητή εκεί. Κάθισα και το είδα στην τηλεόραση και στο youtube τους κανόνες. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τον Παναθηναϊκό μας…».

Τα παραπάνω αρκούν για να γραφτεί στην ιστορία της ομάδας. Απέδειξε τι θα πει αγνή αγάπη για το πράσινο χρώμα με το τριφύλλι.

«Καλό παράδεισο Κώστα Μπάτραλη. Από εκεί ψηλά, θα συνεχίσεις να βλέπεις τον Παναθηναϊκό μας και να είσαι στο πλευρό του. Ο Κώστας Μπάτραλης υπήρξε αθλητής του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στο μπότσια. #Panathinaikos», ανέφερε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός στα social media.

Πάρα πολλοί υποστηρικτές της ομάδας συλλυπήθηκαν τους οικείους του, ενώ ξεχωρίζει η κοινή φωτογραφία που ανάρτησε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

«Φίλε μου Κώστα, αναπαύσου εν ειρήνη», ήταν το μήνυμα του άλλοτε αστέρα του Παναθηναϊκού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός νέα: Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Συλλυπητήρια για τον Κώστα Μπάτραλη – Το post του Τζιμπρίλ Σισέ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα