Παναθηναϊκός: Στη λίστα του Ρόκα ο Λικά (vid)

Άρωμα… λάτιν θα έχει ο Παναθηναϊκός του Τσάβι Ρόκα τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν κρίνει κανείς από τις μέχρι στιγμής κινήσεις.

Μετά την απόκτηση του Αϊτόρ και την επικείμενη επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες, το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωση του 31χρονου Πορτογάλου εξτρέμ Λικά.

To βιογραφικό του Λικά

Λουίς Κάρλος Περέιρα Καρνέιρο, το πλήρες όνομα του κυρίου που είδε το πρώτο

φως της ζωής στις 8 Σεπτεμβρίου 1988.

Τα πρώτα του βήματα έγιναν σε μια μικρή κωμόπολη ονόματι Λαμέλας στον πορτογαλικό Βορρά και σε μικρή ηλικία γοητεύθηκε από το ποδόσφαιρο.

Το 2007, στα 19 του, ο Λικά εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ακαντέμικα και μέχρι το 2011 ήταν δανεικός κατά βάση για να… ψηθεί.

Μία ομάδα που ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό, η Εστορίλ, τον έντυσε στα χρώματά της το 2011 και τότε άρχισε να δείχνει την αξία του.

Πέντε συμμετοχές με την Κ21 της Πορτογαλίας και άλλη μία με την Ανδρών (το 2013 με ομοσπονδιακό τεχνικό τον πρώην ερυθρόλευκο Πάουλο Μπέντο, σε φιλικό ματς κόντρα στη Βραζιλία), σε μία χρονιά που η Πόρτο κινήθηκε για την απόκτησή του.

Δε στέριωσε πάντως στη δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, αφού το 2014 δόθηκε δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο και το 2015 στην Γκιμαράες, προτού μεταπηδήσει στη Νότιγχαμ.

Δανεικός το 2017 στην Εστορίλ, έπειτα παίκτης της Γρανάσδα, ώσπου, επιτέλους, άρχισε ξανά να έχει γεμάτες συμμετοχές στην Μπελενένσες.

Για τέσσερις μήνες υπέγραψε την 1η Φεβρουαρίου 2018, μέχρι τον τωρινό Ιούνιο έμελλε να επεκτείνει και να δικαιώσει σε έναν βαθμό τους ανθρώπους της ομάδας.

Επτά γκολ και 3 ασίστ σε 30 συμμετοχές εφέτος με τη φανέλα της Μπελενένσες.



Το άρθρο Παναθηναϊκός: Στη λίστα του Ρόκα ο Λικά (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα