Παναθηναϊκός: Πιο αρμονική από ποτέ η σχέση ΠΑΕ – Ερασιτέχνη

19:27 9/8/2019 - Πηγή: Sportime

Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση θέσπισης της κάρτας φιλάθλου αποτελεί μία ακόμη απόδειξη προσπάθειας ενότητας στο «τριφύλλι».

Χέρι – χέρι βαδίζουν ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, έστω σε βασικά ζητήματα. Ζωογόνου σημασίας για τον σύλλογο και όχι αυτονόητα, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό. Ο Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την κάρτα φιλάθλου των 10 ευρώ, με τη σχέση με την ΠΑΕ να είναι αρμονική και σε καλύτερο επίπεδο

από ποτέ.

Περίπου 12 μήνες μετά τις φιλονικίες Ερασιτέχνη – ΠΑΕ, με φόντο τη Λεωφόρο και τις συμβάσεις που είχαν υπογράψει για το χρέος προς τη «Μάνα του Λόχου» οι απερχόμενοι από τις τότε θέσεις τους Σωπήλης και Πλυτάς (ανάμεσά τους και η κάρτα φιλάθλου, υπογεγραμμένη στις 26 Απριλίου 2018), με καθυστέρηση οριστικοποιήθηκε και η παρουσία του συγκεκριμένου μέτρου βοήθειας προς τον Ερασιτέχνη.

Μάλιστα θα ισχύει για τα μεμονωμένα εισιτήρια για το ποδόσφαιρο. Aλλά και το μπάσκετ. Θα έχει ισχύ για μία αγωνιστική περίοδο. Θα εκδίδεται πριν ή κατά την αγορά του πρώτου εισιτηρίου και το κόστος της θα είναι 10 ευρώ. Έτσι μετά την υποχρεωτική εγγραφή μέλους με 50 ευρώ στον ΑΟ, η ΠΑΕ υιοθετεί ένα ακόμη μέτρο ελάφρυνσης προς τον Όμιλο. Οι σχέσεις των τμημάτων διέπονται, πλέον, από συνεργασίας κατανόησης σε ουσιώδη ζητήματα. Και μοναδικός κερδισμένος είναι ο Παναθηναϊκός.

Να σημειωθεί, πάντως, πως και πέρυσι η ΠΑΕ είχε αποφασίσει ενίσχυση προς τον Ερασιτέχνη. Με υποχρεωτικό 2ευρω για κάθε μεμονωμένο εισιτήριο τις πρώτες ημέρες διάθεσης των εισιτηρίων για κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Και προαιρετικής ενίσχυσης από τον κάθε φίλαθλο στη συνέχεια.

Παναθηναϊκός: Με φόντο το γηπεδικό

Ίσως αυτό το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δείχνει και μία πορεία σύμπλευσης στο ζήτημα του γηπεδικού που εξελίσσεται. Μπορεί, κατόπιν δήλωσης του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του ΑΟ σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, να μην υπάρχει άμεση επαφή των ανδρών. Ωστόσο τα επιτελεία τους, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των ενεργειών τους, εργάζονται με κατανόηση και αρμονία.

The post Παναθηναϊκός: Πιο αρμονική από ποτέ η σχέση ΠΑΕ – Ερασιτέχνη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα