Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο ματς της σεζόν! Ο Σαματά στέρησε τη νίκη, φοβερός στο 1ο, μπερδεμένος στο 2ο ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ουάου. Το ματς της σεζόν έως τώρα. Σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του η μπάλα πάνω κάτω. Οι γραμμές όχι και τόσο κοντά, η σκοπιμότητα πήγε περίπατο. Μπράβο και στις δύο ομάδες.

Ο Γιοβάνοβιτς αισθάνεται αδικημένος. Ο Λουτσέσκου μίλησε για τη διαιτησία. Υπερβολές. Δηλώσεις μετά το ματς που η πίεση είναι στο 100.

Θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο. Ο Παναθηναϊκός γιατί έκανε ένα σαρωτικό πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ γιατί είδε τα λάθη του και διαχειρίστηκε άψογα το δεύτερο ημίχρονο. Στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αισθάνεται άσχημα γιατί δέχθηκε το 2-2 στο τέλος του τέλους. Αλλά έτσι είναι η μπάλα. Αυτό το γκολ μπορεί να το βρει η ομάδα του Λουτσέσκου υπέρ της σε άλλο ματς.

Αυτή η έλλειψη σκοπιμότητας είναι άγνωστο αν ήταν πλάνο του ΠΑΟΚ ή τον παρέσυρε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» ήταν εντυπωσιακοί και θα μπορούσαν να προηγούνται ακόμα και 3-1. Δύο ήταν τα σοβαρά ζητήματα. Η έλλειψη συνεργασίας των Σβαμπ, Τσιγγάρα με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα τεράστιο κενό στα χαφ και η μπάλα να περνάει αέρα.

Επίσης, ο Μπερνάρ που έπαιζε αριστερά συνήθως συνέκλινε. Ο Κεντζιόρα μπερδευόταν, αγωνιζόταν ανάμεσα, με αποτέλεσμα το ρήγμα σε αυτό το σημείο του γηπέδου να είναι σημαντικό. Ο Μπερνάρ έκανε τους χαφ των δύο ομάδων 4 εναντίον 2 και μέσα σε όλα έβρισκε άπλετο χώρο ο Χουάνκαρ. Αφού τραβιόταν προς τον άξονα ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ και δεν είχε βοήθειες από τον εξτρέμ του (Ζίβκοβιτς).

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ματς της σεζόν

Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το σημείο βρήκε μόλις ένα γκολ και αυτό απάντηση στον εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ, Τόμας (μαζί με τον Μπάμπα οι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο).

Στο ημίχρονο, ο Λουτσέσκου που είναι πολύ έμπειρος για κάτι τέτοια, μείωσε τις αποστάσεις, έσφιξε τη μεσαία γραμμή, έδωσε βοήθειες στα άκρα.

Πάνω που ο ρυθμός είχε πέσει, ήρθε το 1-2 από το μαγικό πλασέ του Ζίβκοβιτς και ο Παναθηναϊκός πελάγωσε.

Έδειχνε καλύτερος μεν αλλά ήταν μπερδεμένος δε. Δεν είχε τις ξεκάθαρες ιδέες ανάπτυξης του πρώτου ημιχρόνου. Οι αλλαγές πάντως βοήθησαν και τις δύο ομάδες. Όχι όλες φυσικά.

Ο Σαματά σε μια ενέργεια με το σκορ στο 1-2 προς το τέλος του ματς καταδίκασε τον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν σίγουρο πως θα γινόταν το 1-3 αλλά μια παράλληλη πάσα στη φάση που βγαίνουν 3 vs 1 στις καθυστερήσεις μάλλον θα σκότωνε το ματς.

Και ήρθε το γκολ του απρόσμενου ήρωα Γερεμέγεφ να κλείσει το πιο χορταστικό φετινό ματς στην Stoiximan Super League.

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι εξαιρετικός στο τελευταίο 25λεπτο του αγώνα. Αλλά σε αυτό το σημείο ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συμπαγής στο δικό του μισό, απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords