Παναθηναϊκός: Γύρισε και πιάνει δουλειά ο Ντρεοσί

Ο Παναθηναϊκός τον ανακοίνωσε στις 24 Νοεμβρίου, αλλά ουσιαστικά δουλειά θα πιάσει τώρα. Μπορεί να έχει συστηθεί στους παίκτες, να έχει σταθερή επαφή με τον Λάζλο Μπόλονι και με τη διοίκηση του κλαμπ, όμως, ο Πιέρ Ντρεοσί έως τώρα δεν έχει προλάβει να ασχοληθεί με τη νέα του ομάδα. Πήγε στο εξωτερικό
για να μαζέψει τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση και την Τετάρτη (9/12) γύρισε.

Ως νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι αρμοδιότητές του είναι αρκετές όπως και ο όγκος δουλειάς του. Δεδομένου ότι πλησιάζει και ο Ιανουάριος, αρχίζουν να αυξάνονται τα θέματα που πρέπει να ασχοληθεί. Φυσικά ένα εξ αυτών είναι και οι μεταγραφές. Δεν πρόκειται, όμως, για την απόλυτη προτεραιότητα. Έχουμε εξηγήσει και τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν είναι εύκολο οι «πράσινοι» να πάρουν τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν εάν δεν φύγουν πρώτα ορισμένοι. Φυσικά 1-2 μεταγραφές μπορούν να γίνουν ακόμη και εάν δεν βγει κανένα διαζύγιο, αλλά έως εκεί. Το ρόστερ είναι ήδη υπεράριθμο, σε κάθε θέση υπάρχουν θεωρητικά επιλογές και για να έρθουν κάποιοι, θα πρέπει άλλοι να φύγουν.

Συνεπώς, το θέμα των αποδεσμεύσεων είναι σαφέστατα πιο σημαντικό. Ας μην ξεχνάμε ότι ένας από τους λόγους που απολύθηκε ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ότι δεν είχε καταφέρει να λύσει ορισμένα συμβόλαια που βάραιναν τον προϋπολογισμό. Αντίστοιχη δυσαρέσκεια σε μικρότερο, όμως, βαθμό υπήρξε και για τον Τσάβι Ρόκα. Ούτε ο Καταλανός τα πήγε τόσο καλά εκεί, αλλά βοηθήθηκε σημαντικά από τη διοίκηση που πήρε πάνω της ορισμένες αποφάσεις και ορισμένους μάνατζερ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρήσουν. Εκτός από τα προφανή παραδείγματα τύπου Μπεκ, όμως, κάποιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Να σημειωθεί πως για τον Παναθηναϊκό ιδανικό θα ήταν να γίνει και μία πώληση. Δεν το κατάφερε κανένας από τους τελευταίους τεχνικούς διευθυντές, δεν θα είναι εύκολο και για τον Ντρεοσί. Εάν γίνει οτιδήποτε θα είναι περισσότερο συγκυριακό και δουλειά κάποιου μάνατζερ παρά του ίδιου του κλαμπ. Ως στόχος, πάντως, έχει τεθεί στον Γάλλο.

Τέλος, υπάρχει και το κομμάτι των νέων συμβολαίων. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Σαφέστατα, όμως, δεν υπάρχει η ίδια ανησυχία για όλους. Περιπτώσεις όπως του Καμπετσή και του Μολό μπορεί να πάνε έως το φινάλε της σεζόν, εάν έχουν μείνει. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός για τους Ζαγαρίτη, Χριστογεώργο και Ξενόπουλο δεν θέλει να το τραβήξει πολύ. Ειδικά για τον πρώτο από τη στιγμή που βλέπει πόσο ανεβαίνουν οι μετοχές του με τις εμφανίσεις που κάνει τελευταία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Γύρισε και πιάνει δουλειά ο Ντρεοσί εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα