Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρθηκε για τον Λέο Νατέλ

Για την απόκτηση του Λέο Νατέλ κινήθηκε ο Παναθηναϊκός χωρίς να τα καταφέρει, όπως αναφέρουν Μέσα της Βραζιλίας. Πιθανότατα, όμως, αυτό να συνέβη το καλοκαίρι.

Πρόκειται για 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στη Σάο Πάουλο. Εκεί δεν μπορούσε να βρει χώρο με αποτέλεσμα να παραχωρείται δανεικός τα τελευταία χρόνια. Αρχικά στη Φορταλέζα και πέρυσι στον ΑΠΟΕΛ.

Εκεί είχε πέρυσι μία πολύ καλή σεζόν με 26 συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα και οκτώ γκολ.

Ο παίκτης επέτρεψε στη Σάο Πάουλο και στη συνέχεια έγιναν προτάσεις αγοράς από ΑΠΟΕΛ, Λουντογκόρετς και Βίντι, ενώ ο Παναθηναϊκός -σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους- κατέθεσε πρόταση δανεισμού. Όλες οι προτάσεις, όμως, απορρίφθηκαν, αλλά ο παίκτης δεν πήρε ευκαιρίες.

Γι’ αυτό ασκήθηκε μεγάλη κριτική στη διοίκηση της Σάο Πάουλο, καθώς έγινε γνωστό την Τετάρτη (22/1) πως ο παίκτης υπογράφει για πια στη μισητή αντίπαλο Κορίνθιανς. Ο Νατέλ μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες και έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι. Η συμφωνία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε και αυτό προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στους φίλους της Σάο Πάουλο, οι οποίοι θεώρησαν πως η ομάδα τους έπρεπε να έχει χειριστεί διαφορετικά τη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να μπουν και κάποια χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρθηκε για τον Λέο Νατέλ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα