Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ η αποστολή για Τρίπολη

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στη φετινή Super League 1 ο Παναθηναϊκός. Το… ταξίδι ξεκινάει από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και ο Ντάνι Πογιάτος έχει αρκετές απουσίες. Όλες, πάντως, ήταν αναμενόμενες εδώ και μέρες.

Ενδεχομένως η πιο σημαντική είδηση είναι ότι τελικά ο Χουάνκαρ θα παραμείνει στην Αθήνα.

Μπορεί ο Ισπανός να έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις και ότι είναι σχετικά έτοιμος, όμως, υπήρξε ένα απρόοπτο. Το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί ακόμα και έτσι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με όσους ήταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το αριστερό άκρο της άμυνας, δηλαδή τους Ζαγαρίτη και Μαυρομμάτη.

Από εκεί και πέρα, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης είναι σταθερά τραυματίες, ενώ εδώ και λίγες μέρες έχει προστεθεί σε αυτή τη λίστα και ο Σένκεφελντ. Ο τελευταίος που τραυματίστηκε ήταν ο Εμμανουηλίδης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα. Αντιθέτως, εκείνος που μπήκε στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε είναι ο Αϊτόρ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και αρκετοί νεαροί στην αποστολή. Καραγιάννδης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας είναι οι «μικροί», όπως και οι δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι φέτος θα είναι πίσω από τον Διούδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

First #squadlist for the new season! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #ASTPAO #superleagueinterwetten

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 12 Σεπ, 2020 στις 9:09 πμ PDT

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ η αποστολή για Τρίπολη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα