Παναθηναϊκός ανάλυση: Αυτός είναι ο Bίτο Βόρμχουρ (vid)

Παναθηναϊκός ανάλυση: Ο Βίτο Βόρμχουρ ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που αναζητούν Νταμπίζας και Δώνης για το κέντρο άμυνας των «πράσινων».

Ανταπόκριση από το Όστερμπεϊκ

Ο τεχνικός των «πράσινων» θέλει έναν κεντρικό αμυντικό με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες στο έμψυχο δυναμικό. Ο Βίτο Βόρμχουρ βρίσκεται στο επίκεντρο του «πράσινου» ενδιαφέροντος. Ο Γιώργος Δώνης αναζητά ύψος και δυναμισμό. Αλλά και έναν στόπερ που θα κυριαρχεί στον αέρα και θα είναι πολύτιμος στις στατικές φάσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Μπραν

έχει το πακέτο, το οποίο γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό από τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος από τη νορβηγική ομάδα στις 31 Δεκεμβρίου. Ο δεξιοπόδαρος Βόρμχουρ έχει ύψος 1,88μ. και διακρίνεται για τη σκληράδα που βγάζει στο παιχνίδι του. Για τις τοποθετήσεις του στην αντίπαλη περιοχή, καθώς από το 2017 που αγωνίζεται στην Μπραν μετράει 10 γκολ και 3 ασίστ σε 75 συμμετοχές! Βέβαια, στη νορβηγική ομάδα εκτελεί συνήθως τα πέναλτι. Διαθέτει εξαιρετική μακρινή μεταβίβαση επίσης, που βοηθά στο build up από την άμυνα που αναζητά ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός ανάλυση: Υπάρχει τρόπος να έρθει τώρα

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ολλανδού στόπερ, ο οποίος έχει καταγράψει και 7 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των «οράνιε» Κ20. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται συμφωνία και οι «πράσινοι» κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «τριφύλλι» έχει βρει τη φόρμουλα για να αποκτήσει ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αλλά είναι μία υπόθεση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς.

Ο 31χρονος (16/11/1988) Βόρμχουρ προέρχεται από την Ακαδημία του Άγιαξ (2006-2008), αλλά δεν έκανε το βήμα στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα». Η Ουτρέχτη αποτέλεσε τον πρώτο του επαγγελματικό σταθμό (9 συμμετοχές τη σεζόν 2008-2009), ενώ ακολούθησαν οι Ντε Γκράαφτσαπ (2009-2012: 91 συμμετοχές/3 γκολ/3 ασίστ), Άντο Ντεν Χάαγκ (2012-2016: 110 συμμετοχές/4 γκολ/2 ασίστ) και Άαλεσουντ (11 συμμετοχές το 2016), πριν η Μπραν τον αποκτήσει ως ελεύθερο τον Ιανουάριο του 2017.

Δεν έπαιξε την Κυριακή με τη Στάμπαεκ

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στα 15 από τα 16 ματς στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας (14/15 90λεπτα), μετρώντας 4 γκολ, χωρίς να έχει παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα! Την ώρα που η Μπραν βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης. Να σημειωθεί πως έχει την ευχέρεια να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας.

Η Μπραν νίκησε 2-1 τη Στάμπαεκ την Κυριακή. Είναι το μόνο ματς που έχασε στο πρωτάθλημα φέτος. Ανεξάρτητα και αν, ενδεχομένως, είναι προς μεταγραφή και δεν υπολογίζεται, χτύπησε στις 5 Ιουλίου με τη Μιοντάλεν (είναι το μοναδικό μη 90λεπτο, αφού έπαιξε 60 λεπτά). Ο Βόρμχουρ δεν αγωνίστηκε στα 2 ευρωπαϊκά παιχνίδια με την ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς, στις 11 και 18 Ιουλίου για το Europa League, με την Μπραν να αποκλείεται.

The post Παναθηναϊκός ανάλυση: Αυτός είναι ο Bίτο Βόρμχουρ (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα