Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: «Φάρμακο» η νίκη

Να βρει… φάρμακο στις πληγές του θέλει απόψε (21:00, NS2) ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Το «τριφύλλι» καλείται να παρουσιαστεί σοβαρό και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά την πολύ κακή εμφάνιση και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Προμηθέα.

Ο Παναθηναϊκός

αναμένεται να αντιμετωπίσει την Άλμπα χωρίς τον Τζίμερ Φριντέτ, που κάνει θεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα είναι διαθέσιμος.

Σημαντικές απουσίες έχουν πάντως και οι Γερμανοί, αφού «νοκ-άουτ» είναι ο Τέιλερ Κάβανο για τους επόμενους τρεις μήνες, ενώ και ο Πέιτον Σίλβα, έχει ενοχλήσεις στον μηρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι

Για το παιχνίδι αυτό μίλησε και ο Νικ Καλάθης, τονίζοντας:

«Υπάρχουν κάθε χρονιά καλές και κακές στιγμές. Το ζήτημα είναι πως αντιδράς και πως αντιμετωπίζεις το επόμενο παιχνίδι. Θα χάσεις κάποια παιχνίδια, όπου δεν θα είσαι καλός, όπως φέτος, αλλά για εμάς είναι θέμα να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι πως είμαστε καλύτεροι και πως μάθαμε από τα λάθη μας. Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε.

Να παίξουμε καλά στον αυριανό (σ.σ.: σημερινό) αγώνα και να είμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Προμηθέα. Πρέπει να δείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι ξέρουμε πως να παίζουμε».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: «Φάρμακο» η νίκη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα