Παναιτωλικός: Ο Μπερτόγλιο και η επιθυμία του Χάβου

Κοντεύει να βγει και ο Νοέμβριος και ο Παναιτωλικός ακόμα νίκη δεν έχει κάνει. Οι Αγρινιώτες στη χειρότερη, μακράν, συγκομιδή τους στη Super League 1, ψάχνουν βαθμούς και παίκτες. Βαθμούς άμεσα και ποδοσφαιριστές ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Μάκης Χάβος παράλληλα με τα… ιδιαίτερα στις προπονήσεις βλέπει καθημερινά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση τα καναρίνια, αρκετές. Τερματοφύλακας, 10άρι, φορ, εξτρέμ

και ίσως και αριστερό μπακ. Ο Μακεδόνας τεχνικός θέλει να δυναμώσει το ελληνικό στοιχείο στα «κυανοκίτρινα» αποδυτήρια, αν είναι εφικτό. Εφόσον δεν βρεθούν ικανοί Ελληνες για να γεμίσουν τα κενά στο ρόστερ, ο κόουτς των Αγρινιωτών θα προτιμούσε ποδοσφαιριστές που θα έχουν πάρει γεύση από ελληνικό πρωτάθλημα και θα είναι γνώστες της εδώ πραγματικότητας.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε… χθες στο Αγρίνιο ο Χάβος είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντίνος μέσος ήταν ο μαέστρος, επί ημερών του στη Λαμία και ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Χάβος έχει πολύ ψηλά σε εκτίμηση.

Το θέλει με το μπορεί απέχει πολύ. Από δω μέχρι την Αργεντινή. Εκει που βγάζει τώρα το…. παντεσπάνι του ο Μπερτόλιο παίζοντας ποδόσφαιρο. Ο ίδιος φεύγοντας άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει για τρίτη φορά στη χώρα μας. Με το ανάλογο αντίτιμο, βέβαια και διόλου ευκαταφρόνητο, αφού το κασέ του 29χρονου μέσου αγγίζει (ετησίως) τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Παναιτωλικός

The post Παναιτωλικός: Ο Μπερτόγλιο και η επιθυμία του Χάβου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα