Ούντο κατά Νιγηρίας: «Δεν έχουν λεφτά ούτε για φαγητό!»

Ο πρώην παίκτης των Φενέρ και Τζαζ, Έκπε Ούντο μέσω Twitter, εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας λίγες μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρμόδιοι δεν έχουν δώσει λεφτά για τα ταξίδια και τη διατροφή των αθλητών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Team USA: Έδωσε απαντήσεις κόντρα στην Ισπανία! (vids)

Ο 32χρονος σέντερ ανέφερε

χαρακτηριστικά:

«Αγαπητέ κόσμε του Αθλητισμού

Με δύο εβδομάδες να απομένουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Επιτροπή Αθλητισμού της Νιγηρίας αρνείται να διαθέσει λεφτά για την προετοιμασία, τα ταξίδια και τη διατροφή. Έχουμε μια ιδιαίτερη ομάδα και πιθανώς την καλύτερη μέχρι τώρα. Ελπίζω αυτό να λυθεί σύντομα.

Ωστόσο, δεν είμαι έκπληκτος,

Έκπε».

Dear Sports World

With two weeks before the FIBAWC, The Nigerian Sports Commission refuses to release the money allocated to us for training, travel, and food! We have a special team and possibly the best yet. I hope this gets resolved soon…

Not Surprised Tho
Ekpe

— Ekpe Udoh (@EkpeUdoh) August 16, 2019

Ο Ούντο θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα τους Beijing Ducks αφού μετά από δύο καλές σεζόν με τους Γιούτα Τζαζ και αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, αποφάσισε να κάνει για πρώτη φορά στη καριέρα του το ταξίδι προς την CBA.

Μάλιστα, ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2017 με τη Φενερμπαχτσέ πρόκειται να γίνει και ο πιο ακριβοπληρωμένος ξένος παίκτης της κινεζικής λίγκας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ούντο κατά Νιγηρίας: «Δεν έχουν λεφτά ούτε για φαγητό!» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα