Ούγκο Σόουζα: «Ο Άρης σημαίνει πολλά για μένα, θέλω να μείνω»

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού και πλέον περιμένει την ΠΑΕ Άρης να του καταθέσει κάποια πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο «Θεός του πολέμου» αναζητά κάτι καλύτερα για τις θέσεις των στόπερ από τον Ούγκο Σόουζα. Έτσι ακόμη κι αν τελικά υπάρξει πρόταση για να παραμείνει, θα είναι αισθητά μικρότερη από τις 140.000 ευρώ τις οποίες λάμβανε ως τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Δυσκολεύει του Ματέο Γκαρσία, πάνω από

2 εκατομμύρια αξιώνει ο Ερυθρός Αστέρας!

Στο μεταξύ ο ίδιος  σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη , κάνοντας παράλληλα κι ένα «ταμείο» για τη σεζόν που έληξε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούγκο Σόουζα:

Αρχικά ο 26χρονος αμυντικός είπε: «Πέρασα από όλα τα στάδια στον Άρη. Ήρθα σε μία δύσκολη περίοδο, αλλά η ομάδα στην πορεία επέστρεψε στην Super league και στην Ευρώπη, πάλεψε για το Κύπελλο και συνεχίζει να διατηρεί αυτό τον ρόλο. Είναι πολλές οι ιδιαίτερες στιγμές που έζησα, αλλά η πιο ιδιαίτερη όταν επιστρέψαμε στην Super League. Αισθάνθηκα ότι οι φίλοι του Άρη αναστήθηκαν ξανά, ένιωσα την χαρά τους», ανέφερε αρχικά.

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια ότι μένει αυτός ο αγώνας. Ηταν περίεργη χρονιά, σταμάτησε, ξανάρχισε και εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Με κόσμο όλα θα ήταν διαφορετικά, ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ήταν απίστευτο».

Για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν που αγωνίστηκε τραυματίας: «Το έκανα για την ομάδα, γιατί πήρα πάρα πολλά. Δεν ήμουν στο 100% αλλά είπα στον προπονητή ότι δεν θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη στην ομάδα. Δεν θα τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω την ιδιαιτερότητα των παιχνιδιών με τον ΠΑΟΚ».

Για το μέλλον του: «Αυτή την στιγμή δεν έχω ξεκάθαρα δεδομένα στα χέρια μου. Προσπαθώ να διατηρούμε σε καλή κατάσταση και μόλις έχω κάτι στα χέρια μου θα αποφασίσω. Ναι, θέλω να μείνω. Σημαίνει πολλά για μένα ο Άρης, έζησα πολλά συναισθήματα αυτή την τετραετία, αλλά αυτός είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός, ο καθένας πρέπει να τραβάει τον δρόμο του».

Για την πιο σημαντική στιγμή της φετινής χρονιάς: «Ήταν η εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Είναι σημαντικό για τον Άρη να είναι εκεί, μπορεί την επόμενη περίοδο να κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρσι».

Για τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Ο Μπρούνο Γκάμα μαζί με τον Φετφατζίδη ήταν οι πιο ποιοτικοί παίκτες. Μπορούν να σε κερδίσουν ένα παιχνίδι μόνοι τους. Πρέπει ο Άρης να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές όπως ο Μπρούνο», είπε ο Ούγκο Σόουζα στο «Metropolis».

Το άρθρο Ούγκο Σόουζα: «Ο Άρης σημαίνει πολλά για μένα, θέλω να μείνω» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα