Όταν… μιλάει ο Ρικ Πιτίνο (vids)

Τα χέρια έδωσαν ο Ρικ Πιτίνο με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και έτσι ο Αμερικανός είναι και επίσης, ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, τα βρήκε σε όλα με την πλευρά της ΕΟΚ και αναλαμβάνει να οδηγήσει την «επίσημη αγαπημένη» στον προολυμπιακό και στη συνέχεια να πετύχει, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο

Ρικ Πιτίνο, όπως είναι άλλωστε γνωστό περίτρανα, είναι ένας ειδικός και μετρ του μπάσκετ, κάτι που μας έδειξε ξεκάθαρα, στο πέρασμα του από το «τριφύλλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Βραβεύει τον Πιτίνο στο ΟΑΚΑ! (vid)

Έχοντας κάνει μέχρι τώρα μία σπουδαία καριέρα, έχει πολλά να περάσει στους παίκτες που θα βρεθούν στην Εθνική, που μόλις απέκτησε έναν τεράστιο προπονητή.

Ο Πιτίνο, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει την ομάδα από την αρχή, περνώντας τη δική του φιλοσοφία στο ρόστερ που θα βρεθεί στα χέρια του.

Μάλιστα μερικές από τις ατάκες που έχει πει στο παρελθόν, δείχνουν ξεκάθαρα τη σκέψη του για το άθλημα αλλά και το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Πιτίνο νέος προπονητής της Εθνικής!

Ας δούμε κάποιες από αυτές:

1.Η αποτυχία είναι καλή. Είναι «λίπασμα». Όλα όσα έμαθα για την προπονητική, τα έμαθα από τα λάθη που έκανα

2.Δίνω στον εαυτό μου 24 ώρες, μετά από κάθε ήττα. Μετά από αυτό το διάστημα κοιτάζω το επόμενο παιχνίδι. Αλλά για 24 ώρες δεν είμαι χαρούμενος.

3.Η ταπεινότητα κάνει μεγάλες τις ομάδες. Το κηρύττω εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

4.Το μπάσκετ με έχει απορροφήσει από τότε που ήμουν 7-8 χρόνων. Δεν ξέρω τι θα έκανα δίχως αυτό.

5.Το μπάσκετ είναι το πάθος μου. Το αγαπώ και λατρεύω να βλέπω τους παίκτες μου να πετυχαίνουν. Είμαι εδώ γι’ αυτούς και τα παιδιά μου.  Αυτό είναι το πάθος μου.

Σίγουρα ο Πιτίνο, είναι από τους κορυφαίους προπονητές που έχουν κάτσει στον πάγκο της Εθνικής και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να πετύχει, όλα αυτά που περιμένουν από εκείνον.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Όταν… μιλάει ο Ρικ Πιτίνο (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα