«Οργιάζει» η φαντασία σε νέο βιβλίο: Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον κάνουν… αχαλίνωτο σεξ! (pics)

Στο βιβλίο της «Rodham», που μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, η συγγραφέας Κέρτις Σίτενφελντ… φαντάζεται και περιγράφει τους Κλίντον ως ένα αχόρταγο σεξουαλικά ζευγάρι, με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να παραδίδεται ολοκληρωτικά στο σαρκικό της πάθος

Στο βιβλίο της «Rodham», που μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, η συγγραφέας Κέρτις Σίτενφελντ αποπειράται να ξαναγράψει την ιστορία της Χίλαρι Κλίντον. Ο δρόμος που θα οδηγούσε τη Χίλαρι στην προεδρία, σύμφωνα με τη Σίτενφελντ, είχε ένα και μόνο κομβικό σημείο: τον γάμο της με τον Μπιλ Κλίντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Last Dance: Απάντησε ο πιτσαδόρος που εξυπηρέτησε τον Τζόρνταν πριν το «flu game» του 1997

Τι θα γινόταν εάν η Χίλαρι δεν είχε παντρευτεί τον Μπιλ; Το «Rodham» εξερευνά ακριβώς αυτό το ενδεχόμενο. Προφανώς πρόκειται για μυθιστόρημα, το οποίο παρουσιάζεται σαν μια εναλλακτική εκδοχή της πραγματικότητας. Και ως τέτοιο δικαιούται να αυθαιρετεί, αναλόγως των προτιμήσεων και των δυνατοτήτων μυθοπλασίας που διαθέτει η συγγραφέας του.

Αναποδογυρίζοντας τελείως την εικόνα της ψυχρής, αυστηρής -κατά συρροήν απατημένης- πλην αιωνίως πιστής Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, η Σίτενφελντ αφιερώνει μεγάλο μέρος της λογοτεχνικής της ενέργειας σε περιγραφές τολμηρών σκηνών. Ιδού μερικά μικρά δείγματα αυτού του «προεδρικού» soft porno: «Λίγο αφότου γνωριστήκαμε, ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Γιέιλ» υποτίθεται πως αναπολεί η Χίλαρι Ρόνταμ, «ο Μπιλ μού είπε “μ’ αρέσει πολύ που μαζί σου μπορώ να συζητάω για θεολογικά ζητήματα”. Και αμέσως όρμησε μέσα μου».

Σε άλλη σκηνή, όταν οι δυο τους, πάντα σαν νεαροί φοιτητές, φιλοξενούνταν στο σπίτι ενός κοινού τους φίλου, «κάναμε σεξ κάθε μέρα στη μπανιέρα. Ο Μπιλ μού έλεγε “είμαστε σαν δύο συστατικά στην ίδια σούπα”». Και αργότερα, όταν εκείνη ανέλαβε να διευθύνει την προβολή της πολιτικής του καριέρας, η Χίλαρι φέρεται να μονολογεί «σχεδιάζοντας την στρατηγική του Μπιλ, ένιωθα τόσο κοντά του, σαν να κάναμε σεξ».

Παρόμοιες ατάκες πλημμυρίζουν τα πρώτα κεφάλαια του «Rodham», καθώς ο ερωτισμός κυριαρχεί. Η φαντασία της συγγραφέως πλάθει μια άλλη Χίλαρι, δοσμένη στο σαρκικό πάθος -εξίσου με τις προσωπικές της φιλοδοξίες. Σε εκείνα όμως τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Μπιλ Κλίντον, το δίλημμα για το εάν θα τον παντρευτεί δεν είχε τεθεί ακόμη. Ούτε στο βιβλίο ούτε στην αληθινή ζωή.

Στο μυθιστόρημα, η Χίλαρι αποφασίζει να δώσει στον Μπιλ τα παπούτσια στο χέρι όταν πληροφορείται ότι επιτέθηκε, σαν σεξουαλικό αρπακτικό που ήταν, σε μια συνεργάτιδά του, όταν ακόμη βρισκόταν στην αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Και ύστερα επιτέθηκε σε μιαν άλλη -οπότε η Χίλαρι κατ’ ουσίαν δεν είχε επιλογή. Τον έδιωξε.

Στη συνέχεια, η Χίλαρι Ρόνταμ -όπως είναι το πατρικό της επώνυμο- παρέμεινε μόνη και αφοσιώθηκε, με την ευλάβεια καλογραίας, στον στόχο της να υπηρετήσει τον αμερικανικό λαό ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο δε Μπιλ Κλίντον, χωρίς την υποστήριξη και τη σκιώδη καθοδήγηση μιας τόσο ικανής γυναίκας, απέτυχε να φτάσει στα υψηλότερα αξιώματα. Δεν απέτυχε καθόλου, όμως, στις επιχειρήσεις. Η Κέρτις Σίτενφελντ τον παρουσιάζει κάπως σαν τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ». Υποτίθεται ότι μετά από το χωρισμό του με τη Χίλαρι, ο Μπιλ ασχολήθηκε με τους υπολογιστές, έγινε αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος, ενώ παράλληλα έκανε μακροβούτια στην κραιπάλη -και ιδιαίτερα στην οργιώδη πλευρά του σεξ.

Σε ένα αναπάντεχο γύρισμα της τύχης, ο Μπιλ Κλίντον αποφασίζει να ανταγωνιστεί την πρώην αγαπημένη του, στην προκαταρκτική φάση της προεδρικής εκλογής του 2016. Διεκδικεί για τον εαυτό του το χρίσμα του υποψηφίου εκ μέρους των Δημοκρατικών και αποδύεται σε μια εκστρατεία γελοιοποίησης της Χίλαρι. Οπότε, στο βιβλίο «Rodham» είναι ο Κλίντον που ενσαρκώνει το ρόλο του πιο επικίνδυνου αντιπάλου (και εχθρού) της Χίλαρι και όχι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το τι γίνεται στο τέλος ας αφεθεί στην ευχέρεια του αναγνώστη να το ανακαλύψει, διαβάζοντας το «Rodham». Όπως και να ‘χει πάντως, η φανταστική περσόνα της Χίλαρι, κάνοντας τον απολογισμό της ζωής της, φτάνει να αναρωτιέται «υπήρξε, άραγε, μια εκδοχή μου που έζησε σε ένα παράλληλο σύμπαν; Δηλαδή, εάν είχα παντρευτεί τον Μπιλ, τώρα εγώ θα ονομαζόμουν ‘Χίλαρι Κλίντον’; Χίλαρι Ρόνταμ-Κλίντον’;».

Πηγή: protothema.gr

Το άρθρο «Οργιάζει» η φαντασία σε νέο βιβλίο: Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον κάνουν… αχαλίνωτο σεξ! (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα