Ολυμπιακός Β’: Μαζί με τις ομάδες Α2 για έκτακτη βοήθεια, αλλά δεν θέλει λεφτά

Οι 18 ομάδες της φετινής Α2 αποφάσισαν σε τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα (26/2) να ζητήσουν 800.000 ευρώ ως έκτακτη ενίσχυση από την ΕΟΚ και την Πολιτεία για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να πάρουν και μια γερή οικονομική ανάσα, καθώς η λαίλαπα του κορονοϊού… άφησε τις πληγές της στα ταμεία τους.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχε και ο Ολυμπιακός Β’. Η αναπτυξιακή ομάδα των «ερυθρολεύκων» που παίζει στην Α2 μετά την αποχώρηση του συλλόγου από Basket League,

τάχθηκε στο πλευρό των άλλων 17 ομάδων. Ο Ολυμπιακός Β’ ξεκαθάρισε όμως, ότι δεν θέλει χρήματα για εκείνον. Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν ότι είναι μεν μαζί με όλους στο αίτημα αυτό, αλλά δεν θέλουν ούτε μισό ευρώ από την έκτακτη ενίσχυση. Ο Ολυμπιακός Β’ τόνισε ότι θέλει το συνολικό ποσό να μοιραστεί στις 17 άλλες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους Top 10 σκόρερ της Euroleague οι Σπανούλης και Πρίντεζης (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν φυσικά ανάγκη τα χρήματα αυτά. Ήθελαν όμως, να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια των ομάδων της Α2. Ετσι και στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν και το «οκ» τους έδωσαν για να υπάρχει και το όνομα του Ολυμπιακού Β’ στο επίσημο αίτημα σε ΕΟΚ και Πολιτεία.

Το αίτημα των 18 ομάδων της φετινής Α2 θα πάρει επίσημη μορφή τις επόμενες μέρες και φυσικά οι σύλλογοι της δεύτερης η τάξει εθνικής κατηγορίας ευελπιστούν ότι θα γίνει δεκτό έτσι ώστε να πάρουν μια σημαντική ανάσα.

Το άρθρο Ολυμπιακός Β’: Μαζί με τις ομάδες Α2 για έκτακτη βοήθεια, αλλά δεν θέλει λεφτά εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα