Ολυμπιακός: Το παζάρι για Μπρούνο

Ένας από τους παίκτες που θέλει να εντάξει ο Ολυμπιακός στο δυναμικό του, είναι ο Μπρούνο, που έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τον Ατρόμητο.

Ο Βραζιλιάνος ήταν επιλογή του Κάναντι στην ομάδα του Περιστερίου, έχοντας αποκτηθεί δανεικός, ωστόσο οι εμφανίσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Μάλιστα ο Αυστριακός τεχνικός που πλέον κάθεται στον πάγκο της Νυρεμβέργη, τόνισε πως ήδη ο Μπρούνο έχει κλείσει στους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρει

όμως το Sportime της Δευτέρας 27 Μαΐου και η στήλη «Agent Greek», το παζάρι με τη ΛΑΣΚ, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, καλά κρατεί.

Η απόσταση σίγουρα δεν είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ξοδευτεί και 1 εκατομμύριο ευρώ (μαζί με τα, μεικτά, χρήματα του παίκτη) για χάρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός επέλεξε τον Μπρούνο, προκειμένου να έχει μία σίγουρη λύση από έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Η ομάδα του Πειραιά είχε βάλει στη λίστα της από το φετινό πρωτάθλημα τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση και στο Καραϊσκάκη στον δεύτερο γύρο.

Ο 25χρονος αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το 2018, με τη μορφή δανεισμού. Εξάντλησε τον ενάμισι χρόνο της συμφωνίας έχοντας σημειώσει 45 εμφανίσεις, με τέσσερα γκολ και επτά ασίστ.

The post Ολυμπιακός: Το παζάρι για Μπρούνο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα