Ολυμπιακός: Τι να πούμε εμείς; Τα είπε όλα ο Τσεχ (vid)

Σίγουρα το πιο σημαντικό γεγονός της ημέρας ήταν η κλήρωση που είχε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League στο Μονακό. Όπως και να το κάνουμε έκλεψε την παράσταση.

Ήρθε ο Μπενζιά, έκλεισε ο Λοβέρα, φήμες για τρανταχτά ονόματα, αλλά όπως είναι λογικό όλοι ασχολήθηκαν με τον όμιλο του Ολυμπιακού. Μπάγερν

Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρός Αστέρας λοιπόν στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης…

Υπάρχει όμως ένα ακόμη θέμα το οποίο δεν είχε και τόση μεγάλη προβολή. Στο πλαίσιο της κλήρωσης που έγινε στο Μονακό μίλησε ο Πετρ Τσεχ στο συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV.

Ρωτήθηκε για την παρουσία του Ολυμπιακού και ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες που βγήκαν ποτέ στο ποδόσφαιρο είπε το εξής: «Ο Ολυμπιακός είναι παραδοσιακή ομάδα του Champions League»!

Τι πιο τιμητικό θα μπορούσε να πει ο Τσεχ για τον Ολυμπιακό! Ο οποίος φυσικά δεν είπε και ψέματα. Άλλο αν εδώ στην Ελλάδα το περνάμε στο… ντούκου. Αυτή είναι όμως η αλήθεια. Ότι ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στο σημείο να είναι μία από τις παραδοσιακές ομάδες του Champions League. Έχει τόσα χρόνια παρουσία στη διοργάνωση αυτή. Όχι οποιαδήποτε διοργάνωση, αλλά την κορυφαία της Ευρώπης!

Οπότε από εκεί και πέρα τι άλλο να πει κανείς για την ομάδα του Πειραιά, την ομάδα της Ελλάδας. Όταν ένας τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής λέει μία τέτοια κουβέντα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί μεγάλα πράγματα

Κυριολεκτικά ο όμιλος που «έπεσε» ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος. Έχει δυνατές ομάδες. Η Μπάγερν Μονάχου όλοι ξέρουν ποια είναι. Η Τότεναμ τα τελευταία χρόνια έχει θυμηθεί τα… παλιά της και έχει γίνει παραδοσιακή δυνατή ομάδα της Αγγλίας και της Ευρώπης.

Ο Ερυθρός Αστέρας από την άλλη δεν είναι από τις ομάδες που λες «έλα μωρέ…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με Τότεναμ στο Καραϊσκάκη

Είναι δυνατός και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του. Έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Ολυμπιακό και το μεγαλύτερο η αδελφοποίηση μεταξύ των δύο συλλόγων. Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι που οι δυο τους θα παλέψουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Εκτός και αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν μία ακόμη υπέρβαση στην Ευρώπη. Και μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τον όμιλό τους!

Πάντως από τα όσα έχουμε δει από τον Ολυμπιακό πέρσι και φέτος, είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα. Μπορεί να καταφέρει πολλά και οι προκλήσεις γενικότερα στον Θρύλο του αρέσουν…

ΥΓ: Πραγματικά είναι ανεπίτρεπτο να ξεκινάει η Ελλάδα με 5 ομάδες στην Ευρώπη και να καταλήγει να έχει μόλις μία…

ΥΓ2: Όλοι θέλουν να διαβάσουν ή να ακούσουν για μεταγραφή τύπου Φαλκάο! Πιστέψτε με το ίδιο θέλει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το έχει ανάγκη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη μία τέτοια μεταγραφή, όχι ο Ολυμπιακός…

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ολυμπιακός: Τι να πούμε εμείς; Τα είπε όλα ο Τσεχ (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα