Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τον επιθετικό

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού. Αναφορικά με το τι ισχύει, στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κάποιος που να έχει ξεχωρίσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν και στην αγγλική αγορά. Η ενασχόληση με την Νότιγχαμ, δίνει αυτό το δικαίωμα. Γιατί υπάρχει πρόσβαση σε ομάδες από το νησί.

Ο Ισλάμ Σλιμανί παραμένει στο κάδρο και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Ο επιθετικός της Λέστερ,

πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Φενέρμπαχτσε.

Αναμένεται να δοθεί εκ νέου δανεικός. Ωστόσο συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα με την Αλγερία. Και αναμένεται να είναι διαθέσιμος, το λιγότερο, από τις 15 Ιουλίου και μετά.

Κάτι που αποτελεί και μεγάλο αγκάθι. Κάτι ανάλογο ισχύει για τον Στιβ Μουνιέ της Χάντερσφιλντ. Είναι με το Μπενίν στο Κόπα Άφρικα. Αλλά δεν είναι ψηλά στη λίστα.

Ο Γκουίντο Καρίγιο είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Ο Αργεντινός επιθετικός της Σαουθάμπτον. Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Λεγανές. Γι’ αυτόν έχει μιλήσει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον.

Ωστόσο ο Καρίγιο θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Ολυμπιακός και Μπεργκ

Κανείς δεν πρέπει να βγάλει από το κάδρο τον Μάρκους Μπεργκ. Τον μοναδικό επιθετικό, από όσους ακούστηκαν, το φετινό καλοκαίρι, που ήρθε πολύ κοντά.

Ο Σουηδός επιθετικός δεν δείχνει να βιάζεται να πάρει την απόφαση του. Αλλά στη Σουηδία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει τελείως την πόρτα.

Φυσικά και δεν τον περιμένει, αφού συζητάει με τις άλλες λύσεις του. Αλλά είναι κοινό μυστικό πως έχει πολλούς, μέσα στον Ολυμπιακό, που θα ήθελαν να τον δουν με τα ερυθρόλευκα.

Όσο για τον Ελ Αραμπί, είναι μια από τις λύσεις. Πολύ καλά τα στατιστικά του, ενώ είναι ελεύθερος στην αγορά. Ωστόσο έχει υψηλό κασέ, πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ και πολλές προτάσεις. Κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωση του.

Ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Σουντανί. Ο τελευταίος προορίζεται για την επίθεση, από τον Πέδρο Μαρτίνς και λιγότερο για τα άκρα.

Τέλος τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με μια λάτιν περίπτωση, που θεωρείται βόμβα. Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρέσκονται στις εκπλήξεις. Αλλά κάτι τέτοιες περιπτώσεις θέλουν μεγάλη προσοχή. Για το αν ισχύουν ή όχι…

The post Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τον επιθετικό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα