Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός γύρισε σελίδα και μπροστά του έχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βάλει για τα καλά το ροτέισον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν κάτι που θα το έκανε έτσι κι αλλιώς. Δηλαδή δεν έχει να κάνει με την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Γιατί πέρασε μια σειρά δύσκολων αγώνων και γιατί θεωρεί πως απέναντι στον Ατρόμητο, μπορεί να κάνει μερικές αλλαγές παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός

στο Καραϊσκάκη, δεν έχει δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης. Και του βγαίνει καλύτερα να παρουσιάσει μια διαφορετική ενδεκάδα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής στο Ρέντη, δεν έδειξε κάτι. Αντίθετα αναλώθηκε σε πολλές συζητήσεις με τους παίκτες. Για βελτίωση του ηθικού και απαντήσεις που πρέπει να δοθούν.

Διαβάστε επίσης – Βαλμπουενά: Πότε «χτύπησε» καμπανάκι και ο ΠΑΟΚ

Θέλει να τελειώσει πλέον το θέμα Μπάγερν Μονάχου. Γιατί έτσι κι αλλιώς ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και το 0-0 με την Ξάνθη, δεν «κάθισε» καλά σε πολλούς. Αν βάλει κανείς και το 2-0 από την Μπάγερν, ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοράρει, στα δύο τελευταία.

Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος, αναφορικά με τα επίσημα παιχνίδια.

Αναφορικά με τις αλλαγές που σκέφτεται ο Μαρτίνς, η πρώτη έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας. Δεν αποκλείεται ο Γκασπάρ να πάρει την θέση του κουρασμένου Ομάρ.

Βέβαια θα εξαρτηθεί από την σημερινή προπόνηση και πως θα είναι ο Νορβηγός μπακ.

Ολυμπιακός: Ίσως και ο Κούτρης

Επίσης και ο Κούτρης «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας, αντί του εξαντλημένου Τσιμίκα.

Παράλληλα και ο Μεριά κέρδισε πόντους, με την παρουσία του στο Μόναχο, για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα οι Σουντανί, Ελ Αραμπί θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Και δεν πρόκειται για αλλαγές. Γιατί στα τελευταία ματς πρωταθλήματος είναι βασικοί.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να παίξει ο Ολυμπιακός με σύστημα 4-4-2 και ο Σουντανί να είναι λίγο πίσω από τον Ελ Αραμπί, έχοντας και ρόλο δεκαριού.

Γι’ αυτές τις αλλαγές γίνεται λόγος στο Ρέντη, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν αποκλείεται να μην βγει εικόνα ούτε από την προπόνηση του Σαββάτου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα