Ολυμπιακός: Νέα κίνηση για να κλείσει ο Ματέους Ρέις

Ο Ολυμπιακός θα κάνει νέα κίνηση για να κλείσει τον Ματέους Ρέις από την Ρίο Άβε, αφού ο χρόνος «πιέζει» καθώς πλησιάζουν τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για αριστερά.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός

– Γκαρσία: Ανατροπή, «κόπηκε» από Μαρτίνς

Και τον θέλει άμεσα για να τον βάλει στο κλίμα. Ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων που θα κρίνουν τη συμμετοχή στους ομίλους.

Ο Ολυμπιακός στην πρώτη του πρόταση, προς την Ρίο Άβε, πρόσφερε ένα ποσό κοντά στς 2 εκατ. ευρώ. Συν ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Η Πορτογαλική ομάδα φέρεται να ήθελε και 500.00 ευρώ παραπάνω. Επίσης υπήρξαν διαφωνίες και στα μπόνους, που θα έμπαιναν στην συμφωνία.

Όσοι γνωρίζουν καλά που βρίσκεται το συγκεκριμένο θέμα αναφέρουν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανεβάσει λίγο την προσφορά, περιμένοντας κίνηση καλής θέλησης και από την Ρίο Άβε, για να τα βρουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Ματέους Ρέις. Ο Βραζιλιάνος θέλει να έρθει σαν τρελός, αφού ξέρει πως θα αυξήσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Παράλληλα τα έχει βρει με τους νταμπλούχους Ελλάδας για συμβόλαιο 3 χρόνων με ετήσιες απολαβές κοντά στις 500.000 ευρώ.

Η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να είναι και η καθοριστική για το θέμα με τον Ματέους Ρέις, Ο Ολυμπιακός θέλει να έχει άμεσες εξελίξεις και θα το επιδιώξει!Το άρθρο Ολυμπιακός: Νέα κίνηση για να κλείσει ο Ματέους Ρέις εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα