Ολυμπιακός μεταγραφές 25/6: Τόσα πλήρωσε για Σεμέδο!

Ολυμπιακός μεταγραφές 25/6: Έκλεισε ο Ολυμπιακός τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο και οι Πορτογάλοι βγάζουν όλες τις λεπτομέρειες! Συγκεκριμένα, αναφέρουν τα ποσά που δόθηκαν από τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τους όρους που έβαλε η Βιγιαρεάλ.

Οι Πειραιώτες χρειάστηκε να κάνουν κινήσεις τακτικής για να αποσπάσουν το «ναι» των Ισπανών, αφού με τον παίκτη τα είχαν βρει νωρίτερα. Ο Ολυμπιακός

είχε διαρρεύσει πριν λίγες ημέρες ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του. Όμως, όπως φάνηκε και στην πράξη, ουσιαστικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Ήταν ένα μέτρο πίεσης προς τη Βιγιαρεάλ.

Με την οποία όμως τα βρήκε σε όλα σήμερα, Τρίτη, και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα!

Ολυμπιακός μεταγραφές 25/6-Σεμέδο

Οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους και συγκεκριμένα η «O’Jogo», αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έδωσε 4.5 εκατομμύρια ευρώ! Κάτι που σημαίνει ότι μιλάμε για αγορά του παίκτη, από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα, η πορτογαλική εφημερίδα, στην ηλεκτρονική της μορφή αναφέρει πως η Βιγιαρεάλ κράτησε, τελικά, ένα ποσοστό μεταπώλησης. Και συγκεκριμένα διατηρεί το 20% του παίκτη, ενώ δεν θα ισχύει ρήτρα επαναγοράς του.

Απ’ όλα τα παραπάνω μπορεί να καταλάβει κανείς πως η αγορά του παίκτη δεν ήταν και τόσο εύκολη για τον Ολυμπιακό! Αλλά επίσης τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με μέλλον. Αλλιώς η Βιγιαρεάλ δεν θα ζητούσε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

The post Ολυμπιακός μεταγραφές 25/6: Τόσα πλήρωσε για Σεμέδο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα