Ολυμπιακός: Με τον Γκερέρο κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο (25/11, 19:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιάγια Τουρέ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βρίσκεται σε αυτή. Ακριβώς, ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο, ο

Ισπανός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, το βράδυ της Κυριακής (25/11).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε εκτός αποστολής τον Γιάγια Τουρέ, δείχνοντας για μία ακόμα φορά πως δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος, Μεριά, Τσιμίκας και Χασάν. Με τα προβλήματα στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Μάριος Βρουσάι βρήκε μία θέση στην 20άδα για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν σε επίπεδο Super League. Εκτός έμειναν και οι Γιάννης Μασούρας, Νικολάου, Ανδρούτσος και Πάρντο, οι οποίοι είναι φανερό πως δεν βρίσκονται στο σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν αρκετή ώρα το πρωί του Σαββάτου (24/11) στο γυμναστήριο, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media για την αποστολή του αγώνα:

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο. / The squad players selected ahead of the match against Atromitos FC. #olympiacos #slgr #ATROLY #squadlist

Posted by Olympiacos FC on Saturday, 24 November 2018

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media για την πρωινή προπόνηση:

Team's gym fitness time! #olympiacos #training #fitness #gym

Posted by Olympiacos FC on Saturday, 24 November 2018

Η ανάρτηση του Γκερέρο από το πρωινό πρόγραμμα:

View this post on Instagram

Work

A post shared by Miguel Angel Guerrero (@miguel9guerrero) on Nov 24, 2018 at 1:53am PST

Ολυμπιακός: 15-20 ημέρες εκτός δράσης ο Λάζαρος

Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Μαρτίνς για Ατρόμητο

The post Ολυμπιακός: Με τον Γκερέρο κόντρα στον Ατρόμητο appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα