Ολυμπιακός: Κάτοχος διαρκείας ετών 90! (vid)

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 1, τίμησε τον γηραιότερο κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας!

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν στο Καραϊσκάκη τον Αστέρα Τρίπολης στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Και πριν την έναρξη του ματς τιμήθηκε ο Νίκος Χάσικος.

Ο 90χρονος φίλαθλος του Ολυμπιακού,

είναι ο γηραιότερος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας των «ερυθρόλευκων». Με τους Πειραιώτες να τον τιμούν με μία φανέλα της ομάδας, με το νούμερο «90» στην πλάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: 7 χρόνια «παρών» στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, ο Νίκος Χάσικος μίλησε για λίγο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τη φανέλα του Ολυμπιακού του έδωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Εκτός αυτών, από τα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε και μία μίνι συνέντευξη του Νίκου Χάσικου, την οποία είχε ετοιμάσει ο Ολυμπιακός.

Δείτε το βίντεο που είχε ετοιμάσει η ομάδα του Πειραιά, για τον 90χρονο φίλαθλο…

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportimeστο Facebook.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Ολυμπιακός: Κάτοχος διαρκείας ετών 90! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα