Ολυμπιακός: Καλεί τον Μασούρα για τρελή αύξηση!

13:08 2/5/2020 - Πηγή: Sportime
Την ώρα που η πιάτσα βοά πως ο Ολυμπιακός αναζητά τον αντί-Ποντένσε με ήδη 6-7 ονόματα να ΄χουν πάρει σειρά στα πρωτοσέλιδα του Τύπου, εκείνος παραμένει η Νο1 ΣΤΑΘΕΡΑ στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς για τα «φτερά».

Την στιγμή που οι Μπα, Τσιμίκας, Καμαρά, Σα και Σία κάνουν παρέλαση στα διεθνή μπλοκάκια, αυτός αθόρυβα και ουσιαστικά φέτος αριθμεί 41 ματς με 7 γκολ και 5 ασίστ, δημιουργώντας υπεραξία γύρω από τον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Μαουρίσιο Ίσλα (vids)

Απόλυτα respectable στα αποδυτήρια, ο παίκτης που δουλεύει για την ομάδα και όχι για το «εγώ» του. Πάει πρώτος, φεύγει τελευταίος από το Ρέντη. Είναι αντιστάρ, μα ο παίκτης που θα ήθελε να ΄χει στο δούλεψή του ο κάθε προπονητής.

Επί του πρακτέου, ο Γιώργος Μασούρας είναι βασικός στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας. 26 ετών με συμβόλαιο μέχρι το 2020 που δεν κοστίζει πάνω από 150-160 χιλιάρικα στους «ερυθρόλευκους» (σ.σ.: μιλάμε για τις πάγιες αποδοχές). Εξάλλου, πριν 1,5 χρόνο ήρθε ως στοίχημα από τον Πανιώνιο και πλέον έχει καθιερωθεί μια και φέτος είναι στο Top5 παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στον Ολυμπιακό!!!

Πάμε στην ουσία. Βάσει πηγών μας και κατόπιν εισήγησης του Πέδρο Μαρτίνς, ο Γιώργος Μασούρας μέσα στο καλοκαίρι θα κληθεί για αναπροσαρμογή-επέκταση όρων και συμβολαίου αντίστοιχα από τον Ολυμπιακό. Βάσει μίας πρώτης εκτίμησης, η πρόθεση είναι για αύξηση που αγγίζει το 40-50% του τωρινού συμβολαίου, βάζοντας ακόμη ένα-δύο χρόνια στον ορίζοντα. Κάτι αντίστοιχο που έγινε και με τον Μπα!

Ο Ολυμπιακός με αυτόν τον τρόπο θέλει να ανταμείψει έναν παίκτη που ήρθε δίχως γκλαμουριά και τυμπανοκρουσίες και φεύγει από το γήπεδο έχοντας καταθέσει σε κάθε του αγώνα μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του. Ο ορισμός του «value for money» για τον Μασούρα που στον 1,5 χρόνο στον Πειραιά αριθμεί 57 αγώνες, 11 γκολ και 6 ασίστ. Αυτά…

The post Ολυμπιακός: Καλεί τον Μασούρα για τρελή αύξηση! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα