Ολυμπιακός: Η πρώτη εικόνα της ομάδας (vid)

Κόντρα στη Βιτορούλ βρέθηκε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη, στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας «Γρηγόριος Λαμπράκης», στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τα πρώτα δείγματα της νέας ομάδας που θα έχουν την καινούργια χρονιά.

Βέβαια ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρκετές απουσίες και χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του. Χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός ότι αγωνίστηκαν όλοι οι πιτσιρικάδες. Μαρίνος, Βοΐλης, Τζολάκης, Σουρλής, Μαρτίνης και Ξενιτίδης.

Ο

Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό για φέτος νίκησε με 3-2, δείχνοντας θετικά στοιχεία σε σημεία του αγώνα. Τα γκολ για τους Πειραιώτες σημείωσαν οι Μάνος, Ποντένσε και Γκιλιέρμε.

Το επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο youtube δημοσίευσε βίντεο με φάσεις και γκολ του αγώνα.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα φύγει στις 24 του μήνα για την Πολωνία. Και συγκεκριμένα στο Γκντανσκ όπου θα πραγματοποιήσει η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Παράλληλα, θα δώσει αρκετά φιλικά, έτσι ώστε να «δέσει» η ομάδα. Και στην Πολωνία, να σημειωθεί ότι θα ενσωματωθούν στον Ολυμπιακό και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Εκτός όμως των παικτών που θα είναι στο Κόπα Άφρικα και ο λόγος για τους Σισέ, Καμαρά και Μεριά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιτορούλ, στο στάδιο της Καλλιθέας…

The post Ολυμπιακός: Η πρώτη εικόνα της ομάδας (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα